Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ties - Deel 1

 

3 maart 2010

ties-nu.jpg

Voor ik met mijn verhaal begin wil ik wat vertellen over mezelf.  Mijn naam is Ties Wijnen, ik ben 27 jaar en woon in Someren. Ben Ict-er van beroep en doe dit al 10 jaar. Omdat dit toch een zittend beroep is kwam ik weinig aan beweging toe. Ik ben samen met een vriend van mij naar een sportschool gegaan en ben daar samen met hem begonnen aan een cardio programma. Ik probeer elke week 2 tot 3 keer naar de sportschool te gaan en werk daar een cardio programma af van ongeveer 1 uur per keer.  Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds en met veel plezier.

ties voorfoto
Nu weten jullie een beetje wie ik ben en zal ik jullie vertellen hoe ik bij Maya terecht gekomen ben.

Een vriendin uit onze vriendenclub was bij Maya Healthy Weight aan het afvallen en heel enthousiast. Ik was al een kilo of 20 kwijt, op eigen houtje zoals ze dat noemen, maar ik kreeg er alleen niet meer af. Ik heb me op 29 augustus 2009 aangemeld met de bedoeling er helemaal voor te gaan, want ik had gewoon last van mijn overgewicht. Ik tennis en fitness graag en dit gaat nu een stuk makkelijker na het gewichtsverlies.

Ik ben nu ½ jaar verder en ruim 30 kilo kwijt en voel me super. Als ik terugkijk dan vind ik dat ik het goed heb gedaan. Ik was een paar keer in het buitenland, waaronder een wintersport vakantie, het was Kerst en Oud op Nieuw, er was Carnaval. Er waren de nodige feesten en ik weet nu dat er altijd wel iets is. Dus zal het voor mij als ik zo meteen “ klaar” ben altijd een kwestie zijn van kiezen.
Maar voorlopig is het nog niet zo ver, er moeten nog wat kilo’s af, ik ga het eind van deze week met vrienden op wintersport.
Ik hou u op de hoogte……………….

Groetjes Ties

 

Terug

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter