Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Carlo

carlo

Mijn naam is Carlo Slegers en als jullie naar bijgaande foto's kijken dan weet je gelijk waar ik last van had. Het ging mij niet om kilo's, want daar had ik me nooit mee bezig gehouden, maar ik wilde van die buik af, die zat me vaak in de weg.

Mijn vrouw en dochter hadden al eerder tegen me gezegd dat ik er iets aan moest gaan doen. Ze hebben me zo ver gekregen en mijn dochter heeft contact gelegd met Maya en een afspraak voor een intake gesprek gemaakt voor na mijn China reis. Ze had er denk ik geen vertrouwen in dat ik daadwerkelijk de afspraak zelf zou maken. Dat zullen we nu nooit weten!

Op zaterdag 11 november 2011 is mijn race tegen de buik begonnen. Ik heb me er vol ingestort, de eerste weken heb ik nog geen kruimel te veel genomen en zelfs de drank laten staan. Ik dacht even heel snel 10 kilo te gaan verliezen.

Maar toen ik merkte dat het wel echt heel hard ging meende ik mezelf wel wat extra's te kunnen permitteren, waardoor de vaart er even uitging. Maar inmiddels hebben we Kerst en Oud op Nieuw, een weekje wintersport en Carnaval gehad en ik heb bereikt wat ik wilde: 10 kilo zijn eraf.

Of ik de kwijtgeraakte kilo's eraf kan houden? Ik weet dat ik wat ik in het weekend te veel nuttig, vanaf maandag meteen moet herstellen en dat gaat mij denk ik zeker lukken. Bij de les blijven zal mijn motto moeten zijn. Er staat in ieder geval nog een controle afspraak ingepland voor na de Pasen. Laat me daar eerst maar eens bewijzen dat ik me aan mijn woord kan houden.


Carlo Slegers

Someren, 26 februari 2012
ondernemer, 51 jaar

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter