Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Kim

kim
Nadat de carnaval was afgerond met veel feesten, drinken en onregelmatig eten was het dan echt tijd om te gaan afvallen.

Via een vriendin kwam ik in contact met Maya. 
Ze was zo enthousiast en nam me mee op afslankavontuur.

Op 19 maart begon het allemaal, ik startte met een gewicht van 98,9 kg. Mijn doel was om 20 kg af te vallen in 20 weken.

De eerste week ging me al meteen goed af; 2,1 kg kwijt. Ik was zo enthousiast, dit resultaat gaf me al meteen een groot doorzettingsvermogen.

Iedere week raakte ik meer en meer enthousiast. Het dieet ging me zo goed af, het gaf me regelmaat en een inkijk in ‘anders’ maar toch lekker eten! Ook de begeleiding van Maya deed me zo goed. De gesprekjes waren gezellig en vertrouwd. Haar complimentjes en het benoemen van mijn schoonheid, gaf me zoveel zelfvertrouwen.

De tijd vloog, na 20 weken was het me dan gelukt, de 20 kg was eraf! Wauw, wie had dat ooit gedacht…?! k voel me nu supergoed en geniet van ieder complimentje!

Volhouden dus…!!

Kim Pijpers
Liessel, oktober 2011
Lerares basisonderwijs, 25 jaar

Terug

Twitter-nieuws

slank gezond# fit worden én pas in het najaar op vakantie? start Nu met gewichtverliezen; intakes deze week ma… https://t.co/Z94M2JkRCL
zondag 21 juli 2019 14:26
@vierhoog Wat leuk voor haar ! ik hoop dat ze een leuke reispartner vind! ook voor jou fijn 😉🙃
vrijdag 14 juni 2019 06:14
GEZOND ? GOEDE BLOEDDRUK ?https://t.co/NLnIkohOIA
vrijdag 31 mei 2019 10:07
wil jij wat meer weten over voeding, geen onzin verhalen en duidelijk; ik beveel het tijdschrift van Gert Schuitema… https://t.co/JFV0MdZeaO
zondag 28 april 2019 10:29
Te veel paasbrood paaseieren gesnoept? Niet uitstellen tot morgen wat vandaag kan? intake opties de week na Pas… https://t.co/fFJsnF0ciM
zaterdag 20 april 2019 07:57

Follow MayaMerrington on Twitter