Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Lizette

lamers Lizettr composite

Ik ben Lizette Lamers en ben bij Maya terecht gekomen via Maria Thijs die ik al lang kende. Ik vond het een paar jaar geleden al knap dat ze was afgevallen, maar ze bleef maar net zo mooi slank.
Ik heb op een gegeven moment het aangedurfd haar aan te spreken om haar te vragen hoe zij dat toch had gedaan.
Nu zijn we in 2018 en kom ik heel veel mensen tegen die mij aanspreken om me te vertellen dat ik er zo goed uitzie en natuurlijk vragen ze dan ook meteen: "Hoe heb jij dat gedaan? "

Ja hoe heb ik het gedaan? Ik ben gestart op 8  augustus 2016. Ik vond het best spannend, zou dit voor mij gaan werken? De eerste weken viel ik al heel snel veel af en het kostte me eigenlijk niet zo veel moeite om op dieet te blijven.
Zoals bij iedereen bestaat ook mijn leven uit verjaardagen, feestjes, BBQ's. Ik heb me aangeleerd, voordat ik ergens naar toe ging, afspraken te maken met mezelf, zoals ik neem één cava'tje en ik neem alleen iets lekkers als het de moeite waard is.
In November was er al 10 kilo af, maar complimenten kwamen alleen van mijn man. Of niemand het zag?
Ook in de periode rond Kerst kon ik goed op dieet blijven, maar eind februari had ik opeens een slechte week, het leek wel of ik alles om me heen "moest" hebben. Wijn, kaas, pralines en foute keuzes maken bij het uiteten. Ik schrok van mezelf en was boos op mezelf.    
Ik kwam in een fase terecht waarin er eigenlijk niets gebeurde met afvallen, omdat ik half aan het lijnen was en half meedeed. Maar ik was bang als ik zou stoppen ik weer dik zou worden en dat wilde ik echt niet.
Toch heb ik, in overleg met Maya, eind juli besloten even afstand te nemen. In oktober heb ik Maya gebeld en gezegd dat ik zo rap mogelijk terug wilde komen. Ik was een paar kilo bijgekomen en ik wilde nooit meer terug.
Ik zat al snel weer in de flow tot ik op 2de Kerstdag in huis ben gevallen en door een gebroken bovenarm was ik even uitgeschakeld, dus naar Someren rijden was ook geen optie. Eind januari heb ik de draad weer op kunnen pakken.
En complimenten? Die krijg ik inmiddels zoveel dat ik ervan moet blozen. Ik ben 25 kilo lichter en wat mij betreft kan de zomer komen.
Wat ik de lezers wil meegeven: het is heel goed mogelijk dat het tijdens het dieet even niet gaat, maar blijf vooral geloven in jezelf. Het is de moeite waard!


Lizette Lamers
huisvrouw 67

Hamont, 24 april 2018

 Terug

Twitter-nieuws

Wil jij slank en gezonder worden? schrijf nu in en laat je coachen NOG 3 INTAKES dinsdag 17 september 11.00 of w… https://t.co/Si8NaxqHTh
zondag 15 september 2019 15:56
Wil jij slank en gezonder worden? schrijf nu in en laat je coachen intakes maandag 9 september 10.30 of woensdag… https://t.co/tSpTVu52pF
zaterdag 07 september 2019 16:17
Terug van vakantie? met iets te veel kilo's, wacht niet langer en start nu met gewichtsverlies. Intakes maandag… https://t.co/x0XWUwa3cv
zondag 18 augustus 2019 09:58
slank gezond# fit worden én pas in het najaar op vakantie? start Nu met gewichtverliezen; intakes deze week ma… https://t.co/Z94M2JkRCL
zondag 21 juli 2019 14:26
@vierhoog Wat leuk voor haar ! ik hoop dat ze een leuke reispartner vind! ook voor jou fijn 😉🙃
vrijdag 14 juni 2019 06:14

Follow MayaMerrington on Twitter