Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Karolien

Karolien seijkens compositeEr is mij gevraagd om iets te vertellen over waarom ik bij Maya ben gaan lijnen. Wel, ik ben altijd “behoorlijk aan mijn gewicht” geweest, er toch nooit last van gehad en ook geen hekel gehad aan mezelf tot het voorjaar van 2014. Toen keek ik in de spiegel en vond mezelf heel lelijk en vond toen ook dat het tijd werd om er iets aan te doen.
Ik had wel eens eerder pogingen ondernomen, maar niet met het gewenste resultaat. Mijn vriendin was  lang geleden ook bij Maya geweest, met heel veel succes, dus ik had zoiets van: daar ga ik ook heen.
Mij was al bekend dat het eten niet vies was, als je van pasta en rijst houdt. Mijn eerste afspraak was 12 september 2014. Alles verliep voorspoedig tot ik ziek werd en geopereerd moest worden, maar ik had al voor mezelf bedacht niet met het dieet te stoppen. Dus mijn man bracht elke dag eten voor me mee naar het ziekenhuis.
Nu, na 7 maanden, een longontsteking en een zware operatie aan mijn rug ben ik nu ruim 25 kilo lichter. Ik heb een heel tevreden gevoel, ik had geen honger, geen last van snoeppartijen. Ik ben blij met de begeleiding en de recepten die Maya mij gegeven heeft en natuurlijk heel blij met het bereikte resultaat
Maya, bedankt
Karolien Seijkens

 
Karolien Seijkens
56 jaar
Asten, 19 Juni 2015
 

Terug

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter