Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Jeroen

jeroen vd ven verhaal 4
Gezond, vol energie, zelfverzekerd maar voornamelijk gelukkig. Dat is het gevoel wat ik nu heb en niet meer wil kwijtraken. Dit heb ik kunnen bereiken doordat ik samen met Maya aan de slag ben gegaan. Ik heb maar van één ding spijt. Als ik wist waar ik nu stond was ik er veel eerder mee begonnen.

Degene die last hebben van overgewicht herkennen het bekende traject wel. Je wilt wel afvallen en je doet onverhoopt een aantal pogingen, maar iedere keer geef je het op en ben je weer terug bij af. Via mijn collega had ik gehoord van Maya Healthy Weight en ik was onder de indruk van de resultaten die mijn collega heeft behaald. Ik heb toen direct contact gezocht met Maya en ben op 25 juni 2014 begonnen. Het resultaat: 34 kilo afgevallen in een half jaar!

Voordat ik startte wist ik helemaal niet wat ik van de methode moest verwachten. Ik had verwacht dat Maya voor mij ‘’de stok achter de deur’’ zou zijn tijdens het afvallen. Dat het een zware periode zou worden om het dieet vol te kunnen houden.  Achteraf kan ik zeggen dat ik helemaal geen stok achter de deur nodig heb. Het belangrijke is dat je er zelf honderd procent achter staat en het heel graag wil!

Ik ben begonnen met het volgen van het dieet en mij netjes te houden aan de recepten die ik aangereikt kreeg via de website. Maya heeft mij zo gemotiveerd dat ik tijdens mijn afval periode zelf ben gaan denken over nieuwe recepten die passen binnen het dieet. Maya heeft mij gestuurd in het maken van bewuste keuzes als je je even niet aan je dieet kan houden. Ik kan oprecht zeggen dat ik er plezier in had gekregen en dat ik graag iedere week mijn progressie wilde weten. Als ik vervolgens de resultaten ging zien en merkte dat mijn kleren te groot gingen worden was ik overtuigd! Het gaat bijna vanzelf! Dit gaat mij lukken en ik kan dit altijd volhouden
 
Nu 5 maanden later kan ik gelukkig zeggen dat ik nog steeds 34 kilo ben afgevallen sinds ik mijn afvaltraject heb afgerond in december 2014. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken en ik mijn balans weer terug gevonden. Ik wil dus graag afsluiten met mijn eerste woorden gezond, vol energie, zelfverzekerd en gelukkig zo blijf ik mij nu voelen en ik hoop dat er vele op deze manier zullen volgen!
 
Jeroen van de Ven
Accountant, 26 jaar 
Helmond, 24 mei 2015
 

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter