Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Over Maya

mayanew4

Persoonlijk
 
In het Brabantse Eindhoven, stadsdeel Stratum, ben ik opgegroeid als "enigst kind". Naast moeder van een zoon en een dochter ben ik inmiddels grootmoeder van vijf kleinkinderen. Met het opzetten van Maya Healthy Weight is een lang gekoesterde droom uitgekomen.
Buiten mijn werk blijft er de laatste jaren niet zo veel tijd over voor veel doe-dingen, omdat mijn werk mijn passie is. Maar ik ga graag naar het theater, houd veel van muziek en wandelen. En met mijn man regelmatig bijtanken in Nederland of een van de zuidelijke Europese landen aandoen mag ook wel een hobby genoemd worden.
 
 
Eigen ervaringen met afvallen & gewichtsbeheersing

Als ik terugkijk op foto's van vroeger dan zie ik dat ik rond mijn 8ste levensjaar mollig werd en in de puberteit werd dat mollig toch wel echt dik, te dik. Ik rookte vanaf mijn 16de levensjaar, maar daar viel ik zeker niet van af. Toen ik mijn huidige man leerde kennen was het moment aangebroken om er iets aan te gaan doen. Ik viel 15 kilo af in een korte tijd, dat gewicht kon ik goed vasthouden en ik kan dan ook met trots mijn trouwfoto's laten zien.
Enkele jaren later werd ik zwanger en weer zwaarder. Na de geboorte van ons eerste kind ging ik met een buurvrouw naar Weight Watchers en viel 18 kilo af.
Drie jaar later werd ons tweede kind geboren; dit keer ging ik alleen naar Weight Watchers. Ik was trots dat ik het niet zo ver had laten komen. Ik "moest" nu 14 kilo afvallen.

Van mijn zwakte heb ik toen mijn beroep gemaakt. Ik heb een kleine 20 jaar voor Weight Watchers gewerkt, eerst als coach, later als trainster en ik heb mijn carrière afgesloten als area manager Zuid Nederland. Ik meende echt niet meer in deze branche terug te zullen keren.
Toen ik enkele jaren daarna echter in contact kwam met een dieet dat gezonde voeding met supplementen aanbood viel ik daar als een blok voor. Dit was een leuk dieet, je kon lekker eten én gewicht verliezen!
Mijn vrienden en vriendinnen hadden zich al jaren afgevraagd waarom ik met mijn passie voor de mens-en-zijn-gezondheid niet een eigen bedrijf was begonnen. Nu was het moment daar.
 
 
Inspiratie en motivatie

Waarom werkt dit dieet zo goed? Omdat ik maatwerk kan leveren. Alle gesprekken zijn een-op-een. Als mijn klant zich openstelt en zijn hulpvraag goed kan formuleren dan maken we er samen een succes van. D.w.z. ik ben het anker, mijn klant de schipper.

Twitter-nieuws

afvallen?#intakes deze week maandag 11 feb 1345 of 1645; woensdag 13 feb 1345 of 1600; zaterdag 16 feb 1115 bel 06… https://t.co/aqluAIAHhg
zaterdag 09 februari 2019 11:48
Wil jij net als Daniëlle je leefstijl/eetstijl aanpssen én succes hebben? lees mee https://t.co/pbOjr8eyhn
vrijdag 12 oktober 2018 06:22
vakantie kilo's teveel? als je in de maand augustus start of je inschrijft maak je ook nog eens kans op een mooi… https://t.co/9E8xPY44On
zaterdag 18 augustus 2018 07:45
Interessant verhaal: https://t.co/GgXwhzmboA Daar waar Nederland zegt 3 eieren per week, zegt dit onderzoek dat 12… https://t.co/Ng1iiXrrWH
donderdag 09 augustus 2018 09:55
EEN GOEDE NACHTRUST? LEES: https://t.co/5g9vu2v0iz
maandag 02 juli 2018 14:23

Follow MayaMerrington on Twitter