Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Over Regina

regina lowres

Persoonlijk
 
Geboren en getogen in Helmond kijk ik, samen met mijn jongere zus, terug op een fijne jeugd. Mijn grootste passie was (en is nog steeds) dansen. Dat heb ik in verschillende landen gedaan. Ook heb ik jaren les mogen geven aan de dansacademie.
Ik ben moeder van een zoon en een dochter, en inmiddels ook grootmoeder van drie kleinkinderen.
 
Eigen ervaringen met afvallen & gewichtsbeheersing

Als je door mijn fotoalbums bladert zie je een slank meisje, dat later een slanke vrouw werd. Dat is in een bepaalde periode veranderd. Ik was op werkgebied zo druk dat ik voor het eten, laat staan gezond eten, geen tijd nam. In die tijd werd ik grootafnemer van Mars; het aantal per dag durf ik niet eens te noemen. Al gauw kreeg ik door dat dat voor mij en mijn danskleding niet best was. Via een vriendin kwam ik toen bij Weight Watchers terecht en daar kwam ik in contact met de area manager – laat dat nou Maya Merrington zijn! Zij heeft mij ‘leren eten’. Ik ben toen 28 kilo afgevallen, maar dat niet alleen: Maya had mij enthousiast gemaakt voor het vak van coach. Van klant werd ik daarom ineens coach, met Maya als mijn mentor. Uiteindelijk heb ik ruim 14 jaar voor Weight Watchers gewerkt. Een tijd geleden kwam ik opnieuw met Maya in contact. Ze had haar eigen praktijk, Maya Healthy Weight, opgezet. Haar nieuwe formule sprak mij aan: een dieet van gezonde voeding met supplementen. Lekker eten en tegelijkertijd gewicht verliezen! Toen zij mij vorig jaar vroeg ik of ik haar stokje wilde overnemen, was ik blij verrast en heb ik geen moment getwijfeld. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen bij het krijgen van een gezond gewicht, met andere woorden ervoor te zorgen dat mensen lekker in hun vel zitten.
 
Inspiratie en motivatie

Het dieet werkt zo goed, omdat ik het helemaal op maat kan maken. In de persoonlijke gesprekken, altijd een-op-een, maak ik daarvoor tijd. In dat gesprek probeer ik te achterhalen wat de hulpvraag van de klant is om er vervolgens samen met hem of haar een succes van te maken. Ik zie mezelf daarbij als de aangever, en de klant als de afmaker.

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter