Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Over Maya

mayanew4

Persoonlijk
 
In het Brabantse Eindhoven, stadsdeel Stratum, ben ik opgegroeid als "enigst kind". Naast moeder van een zoon en een dochter ben ik inmiddels grootmoeder van vijf kleinkinderen. Met het opzetten van Maya Healthy Weight is een lang gekoesterde droom uitgekomen.
Buiten mijn werk blijft er de laatste jaren niet zo veel tijd over voor veel doe-dingen, omdat mijn werk mijn passie is. Maar ik ga graag naar het theater, houd veel van muziek en wandelen. En met mijn man regelmatig bijtanken in Nederland of een van de zuidelijke Europese landen aandoen mag ook wel een hobby genoemd worden.
 
 
Eigen ervaringen met afvallen & gewichtsbeheersing

Als ik terugkijk op foto's van vroeger dan zie ik dat ik rond mijn 8ste levensjaar mollig werd en in de puberteit werd dat mollig toch wel echt dik, te dik. Ik rookte vanaf mijn 16de levensjaar, maar daar viel ik zeker niet van af. Toen ik mijn huidige man leerde kennen was het moment aangebroken om er iets aan te gaan doen. Ik viel 15 kilo af in een korte tijd, dat gewicht kon ik goed vasthouden en ik kan dan ook met trots mijn trouwfoto's laten zien.
Enkele jaren later werd ik zwanger en weer zwaarder. Na de geboorte van ons eerste kind ging ik met een buurvrouw naar Weight Watchers en viel 18 kilo af.
Drie jaar later werd ons tweede kind geboren; dit keer ging ik alleen naar Weight Watchers. Ik was trots dat ik het niet zo ver had laten komen. Ik "moest" nu 14 kilo afvallen.

Van mijn zwakte heb ik toen mijn beroep gemaakt. Ik heb een kleine 20 jaar voor Weight Watchers gewerkt, eerst als coach, later als trainster en ik heb mijn carrière afgesloten als area manager Zuid Nederland. Ik meende echt niet meer in deze branche terug te zullen keren.
Toen ik enkele jaren daarna echter in contact kwam met een dieet dat gezonde voeding met supplementen aanbood viel ik daar als een blok voor. Dit was een leuk dieet, je kon lekker eten én gewicht verliezen!
Mijn vrienden en vriendinnen hadden zich al jaren afgevraagd waarom ik met mijn passie voor de mens-en-zijn-gezondheid niet een eigen bedrijf was begonnen. Nu was het moment daar.
 
 
Inspiratie en motivatie

Waarom werkt dit dieet zo goed? Omdat ik maatwerk kan leveren. Alle gesprekken zijn een-op-een. Als mijn klant zich openstelt en zijn hulpvraag goed kan formuleren dan maken we er samen een succes van. D.w.z. ik ben het anker, mijn klant de schipper.

Twitter-nieuws

Te veel paasbrood paaseieren gesnoept? Niet uitstellen tot morgen wat vandaag kan? intake opties de week na Pas… https://t.co/fFJsnF0ciM
zaterdag 20 april 2019 07:57
INSCHRIJVEN VOOR DE NATIONALE SUIKER CHALLENGE 2019? Herken en erken het probleem van té veel suikers. Ben Nieuwsgi… https://t.co/4AstVbwmAd
vrijdag 29 maart 2019 16:11
Slank voor Pasen? intake vrij woensdag 20 maart 15.00 en vrijdag 22 maart 1045 bel of app 0610193501 of email info@mayahealthyweight.nl
maandag 18 maart 2019 19:28
Weet jij nu al dat je na de carnaval wilt afvallen? snog 4#intakes mogelijk: schrijf in voor maandag 13 maart 14.… https://t.co/KvBzeIGKhI
vrijdag 01 maart 2019 19:28
afvallen?#intakes deze week maandag 11 feb 1345 of 1645; woensdag 13 feb 1345 of 1600; zaterdag 16 feb 1115 bel 06… https://t.co/aqluAIAHhg
zaterdag 09 februari 2019 11:48

Follow MayaMerrington on Twitter