Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

René

rene

Het moment was aangebroken! Ik had een hartoperatie ondergaan en kon niet zeggen dat ik me echt beter voelde. Dat mijn overgewicht hier mee te maken zou kunnen hebben was mij ook wel duidelijk.

Toen vorig jaar mijn dochter steeds slanker op bezoek kwam had ik al het voornemen om ook iets aan mijn gewicht te doen, maar het kwam er steeds niet van. Toen mijn zoon me vertelde dat hij zich had laten inschrijven dacht ik gelijk dat moet ik ook gaan doen. Temeer toen Niels tegen mij zei "dat lukt jou niet" was dat voor mij een goede reden om me in te schrijven.

Ik meldde me op 20 maart bij Marjan en het was me al gauw duidelijk dat ik behoorlijk wat kilo's zou moeten afvallen.
In het begin was het even wennen,  maar het eten was gewoon lekker en voldoende tot mijn verbazing. Soms nam ik nog een schaaltje yoghurt ’s-avonds maar meestal was dat niet eens nodig. De weekenden vond ik het moeilijkst, ik heb ervoor gekozen om tijdens het afvallen niet te gaan uiteten en geen bier te drinken.

Nu zijn we een paar maanden verder en ik ben ruim 17 kilo afgeslankt. De etenskeuzes houden we er thuis in en omdat ik de weegschaal nu bijhoud zie ik dat de weekenden me wat schade opleveren, maar omdat ik me in basis door de week “normaal” gedraag kan het dat hebben en blijft mijn gewicht stabiel.
Ik heb weer conditie, ik heb géén hoge bloeddruk meer en omdat ik me daarbij zo goed voel is dat een stimulans om ervoor te zorgen dat dat allemaal zo blijft.

Ik heb met Marjan afgesproken dat zij mijn stok achter de deur blijft, want ik wil niet meer aankomen.
Kerst komt eraan en dan eet ik teveel dus dan is goed om te weten dat ik in januari op controle mag/moet/wil.

Groetjes
René van Heugten
 

Someren, 8 november 2012
Tegelverkoper, 60 jaar
 
 

Twitter-nieuws

Gewicht verliezen? In de maand september GRATIS inschrijven, u bespaart € 39,00 Deze week nog 1 intake vrij : vrijdag 4 september 10.30 uur.
woensdag 02 september 2020 09:04
WIL JIJ NU AL STARTEN MET GEWICHTSVERLIES? DEZE WEEK NOG 2 INTAKES VRIJ DINSDAG 21 JULI 16.15 OF WOENSDAG 22 JULI 10.45 BEL 0654922770
maandag 20 juli 2020 10:02
Gezond zijn en blijven. Doe jij ook mee aan de suiker challenge? https://t.co/ExXzEH7nvg
woensdag 29 april 2020 08:55
Heb jij ook een extra boost nodig? Een sinaasappel doet zijn werk, maar een mooie krachtige multivitamine geeft net… https://t.co/apl2m7DB8O
donderdag 12 maart 2020 11:11

Follow MayaMerrington on Twitter