Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

René

rene

Het moment was aangebroken! Ik had een hartoperatie ondergaan en kon niet zeggen dat ik me echt beter voelde. Dat mijn overgewicht hier mee te maken zou kunnen hebben was mij ook wel duidelijk.

Toen vorig jaar mijn dochter steeds slanker op bezoek kwam had ik al het voornemen om ook iets aan mijn gewicht te doen, maar het kwam er steeds niet van. Toen mijn zoon me vertelde dat hij zich had laten inschrijven dacht ik gelijk dat moet ik ook gaan doen. Temeer toen Niels tegen mij zei "dat lukt jou niet" was dat voor mij een goede reden om me in te schrijven.

Ik meldde me op 20 maart bij Marjan en het was me al gauw duidelijk dat ik behoorlijk wat kilo's zou moeten afvallen.
In het begin was het even wennen,  maar het eten was gewoon lekker en voldoende tot mijn verbazing. Soms nam ik nog een schaaltje yoghurt ’s-avonds maar meestal was dat niet eens nodig. De weekenden vond ik het moeilijkst, ik heb ervoor gekozen om tijdens het afvallen niet te gaan uiteten en geen bier te drinken.

Nu zijn we een paar maanden verder en ik ben ruim 17 kilo afgeslankt. De etenskeuzes houden we er thuis in en omdat ik de weegschaal nu bijhoud zie ik dat de weekenden me wat schade opleveren, maar omdat ik me in basis door de week “normaal” gedraag kan het dat hebben en blijft mijn gewicht stabiel.
Ik heb weer conditie, ik heb géén hoge bloeddruk meer en omdat ik me daarbij zo goed voel is dat een stimulans om ervoor te zorgen dat dat allemaal zo blijft.

Ik heb met Marjan afgesproken dat zij mijn stok achter de deur blijft, want ik wil niet meer aankomen.
Kerst komt eraan en dan eet ik teveel dus dan is goed om te weten dat ik in januari op controle mag/moet/wil.

Groetjes
René van Heugten
 

Someren, 8 november 2012
Tegelverkoper, 60 jaar
 
 

Twitter-nieuws

@vierhoog Wat leuk voor haar ! ik hoop dat ze een leuke reispartner vind! ook voor jou fijn 😉🙃
vrijdag 14 juni 2019 06:14
WIL JIJ NOG VÓÓR DE ZOMER KILO'S KWIJT? DEZE WEEK NOG 4 INTAKE PLAATSEN MAANDAG 15.30 OF 17.00 EN DINSDAG 14.45 OF… https://t.co/eeP8a3LvyX
vrijdag 31 mei 2019 10:09
GEZOND ? GOEDE BLOEDDRUK ?https://t.co/NLnIkohOIA
vrijdag 31 mei 2019 10:07
wil jij wat meer weten over voeding, geen onzin verhalen en duidelijk; ik beveel het tijdschrift van Gert Schuitema… https://t.co/JFV0MdZeaO
zondag 28 april 2019 10:29
Te veel paasbrood paaseieren gesnoept? Niet uitstellen tot morgen wat vandaag kan? intake opties de week na Pas… https://t.co/fFJsnF0ciM
zaterdag 20 april 2019 07:57

Follow MayaMerrington on Twitter