Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

René

rene

Het moment was aangebroken! Ik had een hartoperatie ondergaan en kon niet zeggen dat ik me echt beter voelde. Dat mijn overgewicht hier mee te maken zou kunnen hebben was mij ook wel duidelijk.

Toen vorig jaar mijn dochter steeds slanker op bezoek kwam had ik al het voornemen om ook iets aan mijn gewicht te doen, maar het kwam er steeds niet van. Toen mijn zoon me vertelde dat hij zich had laten inschrijven dacht ik gelijk dat moet ik ook gaan doen. Temeer toen Niels tegen mij zei "dat lukt jou niet" was dat voor mij een goede reden om me in te schrijven.

Ik meldde me op 20 maart bij Marjan en het was me al gauw duidelijk dat ik behoorlijk wat kilo's zou moeten afvallen.
In het begin was het even wennen,  maar het eten was gewoon lekker en voldoende tot mijn verbazing. Soms nam ik nog een schaaltje yoghurt ’s-avonds maar meestal was dat niet eens nodig. De weekenden vond ik het moeilijkst, ik heb ervoor gekozen om tijdens het afvallen niet te gaan uiteten en geen bier te drinken.

Nu zijn we een paar maanden verder en ik ben ruim 17 kilo afgeslankt. De etenskeuzes houden we er thuis in en omdat ik de weegschaal nu bijhoud zie ik dat de weekenden me wat schade opleveren, maar omdat ik me in basis door de week “normaal” gedraag kan het dat hebben en blijft mijn gewicht stabiel.
Ik heb weer conditie, ik heb géén hoge bloeddruk meer en omdat ik me daarbij zo goed voel is dat een stimulans om ervoor te zorgen dat dat allemaal zo blijft.

Ik heb met Marjan afgesproken dat zij mijn stok achter de deur blijft, want ik wil niet meer aankomen.
Kerst komt eraan en dan eet ik teveel dus dan is goed om te weten dat ik in januari op controle mag/moet/wil.

Groetjes
René van Heugten
 

Someren, 8 november 2012
Tegelverkoper, 60 jaar
 
 

Twitter-nieuws

afvallen?#intakes deze week maandag 11 feb 1345 of 1645; woensdag 13 feb 1345 of 1600; zaterdag 16 feb 1115 bel 06… https://t.co/aqluAIAHhg
zaterdag 09 februari 2019 11:48
Wil jij net als Daniëlle je leefstijl/eetstijl aanpssen én succes hebben? lees mee https://t.co/pbOjr8eyhn
vrijdag 12 oktober 2018 06:22
vakantie kilo's teveel? als je in de maand augustus start of je inschrijft maak je ook nog eens kans op een mooi… https://t.co/9E8xPY44On
zaterdag 18 augustus 2018 07:45
Interessant verhaal: https://t.co/GgXwhzmboA Daar waar Nederland zegt 3 eieren per week, zegt dit onderzoek dat 12… https://t.co/Ng1iiXrrWH
donderdag 09 augustus 2018 09:55
EEN GOEDE NACHTRUST? LEES: https://t.co/5g9vu2v0iz
maandag 02 juli 2018 14:23

Follow MayaMerrington on Twitter