Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Niels

niels v heugten

Mijn naam is Niels van Heugten en ik had niet één, maar veel redenen om iets te doen aan mijn overgewicht. Dat wist ik natuurlijk al lang, maar met de Carnaval in het vooruitzicht wilde ik toch “nog” even meefeesten en daarna pas beginnen. Ik had natuurlijk ook al meteen kunnen beginnen bedacht ik later, maar het is nu eenmaal zo gegaan.
 
Waar ik last van had? Omdat ik te dik was voelde ik me niet goed, voelde me ongemakkelijk, vooral veters strikken was echt niet leuk, had last van maagzuur en het sporten wilde ook niet echt zo goed. M.a.w. genoeg redenen om te beginnen.

Voor de meeste mensen is het uitzoeken wat het beste bij je past, maar ik had een heel goed voorbeeld aan mijn zus die vorig jaar bij Maya was afgevallen en met haar gaat het nog steeds heel goed, dus een super voorbeeld voor mij.

Op 29 februari, meteen na de Carnaval, ben ik begonnen bij Marjan. Kijkend naar welk gewicht ik zou moeten halen bleek toch al wel snel dat er minstens 10 kilo af moesten.
Ik merkte al binnen een paar weken dat ik geen last meer had van maagzuur, ik viel ook heel gelijkmatig af de eerste weken. Ik heb de weegmomenten als stimulerend ervaren. Ik kon me goed aan mijn dieet houden, ook mede dankzij mijn moeder: mam, bedankt. Want als je na je werk aan kunt schuiven en er wordt gekookt volgens de vetvrije/suikervrije methode en het is heel smakelijk dan wordt het ook gemakkelijker gemaakt.

Inmiddels is me duidelijk dat je nooit klaar bent met je gewicht, het blijft altijd oppassen geblazen. Ik heb ervoor gekozen om regelmatig op controle te gaan. Dit is me wel duidelijk geworden na mijn Amerika reis die me een plus van ruim 2 kilo gaf, maar even de schouders eronder en een goed gesprek met Marjan en ik ben weer waar ik wil zijn op een gezond en gemakkelijk gewicht.

Marjan bedankt en tot de volgende controle afspraak


Niels van Heugten

Someren, 3 oktober 2012
Tegelzetter, 29 jaar
  
 

Twitter-nieuws

afvallen?#intakes deze week maandag 11 feb 1345 of 1645; woensdag 13 feb 1345 of 1600; zaterdag 16 feb 1115 bel 06… https://t.co/aqluAIAHhg
zaterdag 09 februari 2019 11:48
Wil jij net als Daniëlle je leefstijl/eetstijl aanpssen én succes hebben? lees mee https://t.co/pbOjr8eyhn
vrijdag 12 oktober 2018 06:22
vakantie kilo's teveel? als je in de maand augustus start of je inschrijft maak je ook nog eens kans op een mooi… https://t.co/9E8xPY44On
zaterdag 18 augustus 2018 07:45
Interessant verhaal: https://t.co/GgXwhzmboA Daar waar Nederland zegt 3 eieren per week, zegt dit onderzoek dat 12… https://t.co/Ng1iiXrrWH
donderdag 09 augustus 2018 09:55
EEN GOEDE NACHTRUST? LEES: https://t.co/5g9vu2v0iz
maandag 02 juli 2018 14:23

Follow MayaMerrington on Twitter