Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Frieda

 

frieda

Juni 2012 - Pieter en ik zaten in de auto. Hij zei ineens tegen mij... ik wil afvallen met begeleiding. Hij weet dat ik daar nooit een voorstander van ben geweest, je kan tenslotte ook heel goed zelf afvallen als je maar begint met het snoepgoed achterwege te laten en de chipszakken 's avonds niet te voorschijn tovert. Dit is namelijk uit het verleden gebleken. Maar dit keer zei ik dat niet!

Ik zei, dat is goed maar dan doe ik wel mee. Hij keek mij aan alsof hij het in Keulen hoorde donderen. Echt waar vroeg hij nog, ja echt waar al is het maar voor 5 kilo die ik er zelf niet af krijg. Zo gezegd zo gedaan.. het telefoontje naar Maya. We hadden afgesproken om na de vakantie te beginnen, want op Ibiza beginnen vond ik geen strak plan.
 
10 juli 2012 hadden we onze afspraak staan. Vol goede moed ging ik op de weegschaal staan. Ik had thuis ook al gewogen, dus wist ik wat me te wachten stond. Helaas.... onze weegschaal week 10kg af. Dat is even een tegenvaller. (Toch maar een andere weegschaal gekocht) Ineens wilde ik geen 5 kilo kwijt maar 10. 

Maya zei nog dat ik me niet moest focussen op getallen, maar op hoe ik me voel. Met deze gegevens ging ik het dieet aan.
 
De eerste week was ik al 3,2 kg kwijt. Hier zaten natuurlijk ook vakantiekilo's bij die je sowieso vrij snel kwijt bent.
Maar goed, ik was al heel blij, 3,2 kg kwijt zonder enige moeite. Die week erna 1,8 kg, dan 1,3 kg vervolgens weer 0,8 kg en zo ging het maar door. Iedere week viel ik af. Een heerlijk gevoel.  Ik had niet het gevoel dat ik echt een dieet aan het volgen was. Van de site van Maya haalde ik heerlijke recepten die ik dan uitprobeerde, en iedere keer heel geslaagd, en zat ik weer heerlijk te smullen.
 
Nadat ik 9 kilo was afgevallen, gaf ik aan nog een paar kilo extra te willen. Nu 8 oktober 2012,  ben ik 13,5 kilo kwijt en heel trots op mezelf. Mensen zeggen ook, je moet niet verder afvallen, je bent mooi zo. En dat vind ik ook.
 
Ik zal zeker iedereen die er om vraagt Maya aanbevelen, en dat heb ik inmiddels ook gedaan.
 
Frieda van de Burgt
 
Asten,  9 oktober 2012     
adm. Medewerker Assurantien, 35 jaar.
  
 

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter