Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Miranda

miranda

Hallo, ik ben Miranda Nijssen, 48 jaar, getrouwd en run sinds 1 september 2008 Bed & Breakfast Hoeve Nijssen aan de Dijkstraat 64 in Asten. Mijn Bed & Breakfast is mijn lust en mijn leven! Elke dag werk ik vol enthousiasme in mijn onderneming en ben ik bezig het mijn gasten naar de zin te maken. In de eerste plaats door een fijne sfeer te creëren op onze Hoeve en door er voor te zorgen dat alles er spik en span uitziet. Ook is het mijn drive mijn gasten te verwennen met uiteraard een lekker ontbijt, maar ook door ze te verrassen met lekkere hapjes, drankjes enz.
 
Dit laatste is dan ook meteen de valkuil voor mijn gewicht gebleken. Begin 2012 was voor mij de maat vol. Kleding zat niet meer lekker, ik voelde me minder fit en als ik op de weegschaal stond schrok ik van het feit dat ik net boven de 80 kg zat…….. Tijd om eens achter mijn oren te krabben….
 
Maar ik zag er erg tegenop om zelf met mijn gewicht aan de slag te gaan. Tot ik hoorde van Maya Healthy Weight. Zou ik het durven voor het eerst in mijn leven naar een afslankstudio te gaan???? Na de website goed gelezen te hebben en succesverhalen gehoord te hebben besloot ik in maart 2012 het contact met Maya te zoeken.
 
Mijn Intakegesprek vond plaats met Marjan op 28 maart 2012. Dit verliep heel goed, ik was er klaar voor! Mijn startdatum was dan ook meteen 29 maart 2012. Ik heb in overleg met Marjan gekozen voor een afvaltraject van 11-15 kg. Mijn gewenst gewicht was 68 kg…….. Even wennen natuurlijk zo’n dieetstart, maar al snel had ik de motivatie goed te pakken.
 
Belangrijk vind ik dat je gewoon echt lekker en gezond kunt eten. Je mag en kan gewoon “Kiezen”. De recepten helpen je enorm als het je even tegenzit. Je hoeft zelf niet heel creatief te zijn om toch elke dag weer iets lekkers voor jezelf en je gezin op tafel te zetten. Het feit dat ik “geholpen”werd door Marjan met altijd positieve support vond ik veel leuker dan ik me van tevoren had voorgesteld. De wekelijkse bezoekjes waren zeker ook gezellig…… En onderwijl ging het met de kilo’s erg voortvarend…..
 
Na 11 weken stond de weegschaal op 68,1 kg, helemaal trots en een Supergevoel!! Nieuwe kleding in maat 38! Wat een zaligheid…… Na het volbrengen van de stabilisatieperiode heb ik ervoor gekozen een controle afspraak te plannen voor elke 6 weken. Vandaag is deze eerste afspraak geweest bij Marjan. Mijn gewicht staat nu op 63,9 kg en ik voel me SUPER……………………. Vandaag 5 maanden geleden ben ik begonnen met afvallen!
 
Ik heb geleerd bewuster mijn hapjes voor de B&B te kiezen en te maken. Dat ik dan gewoon kan proeven of mezelf op iets lekkers kan trakteren, maar dat het allemaal niet per definitie calorierijk hoeft te zijn. Mijn dagelijkse boodschappenlijst is gevarieerd en verantwoord geworden.
 
We eten gewoon echt lekker elke dag! Als gastvrouw in mijn B&B voel ik me helemaal toppie. Ik geniet ervan dat ik me kan kleden hoe ik wil, dat ik complimenten over mijn uiterlijk mag ontvangen en gewoon dat het me gelukt is mijn gewicht terug te brengen op een voor mij absoluut eenvoudige wijze !
 
Ik zou iedereen MAYA HEALTY WEIGHT aanraden, want samen met deze professionele, positieve dames krijgt iedereen een reële kans je gewicht weer te beheersen, en je doet het uiteindelijk Gewoon “ZELF”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Miranda Nijssen
 
Asten,  6 september 2012     
Ondernemer B&B, 48 jaar.
  
 

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter