Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Asia

aisaHallo, mijn naam is Asia en kom uit Polen. Mijn man Rini heeft een garagebedrijf in Lierop en hij vertelde mij dat er die middag een klant bij hem binnen kwam die al jaren klant bij hem was en alleen aan haar gezicht herkende hij ze meteen, maar voor de rest was ze geheel veranderd. Hij vroeg haar dan ook “Kim wat heb je gedaan, je ziet er zo geweldig uit?”Hierop antwoordde Kim dat ze was afgevallen in Someren bij Maya. Rini heeft mij toen in contact gebracht met Kim en die heeft mij alles verteld. Door haar ben ik heel enthousiast geworden.

Ik was er erg aan toe om gewicht te verliezen. Toen ik in 2001 naar Nederland kwam was ik een jonge slanke vrouw. Sinds ik in Nederland was komen wonen werd ik veel zwaarder, het is begonnen met het stoppen met roken 6 jaar geleden. De meeste mensen komen wat kilo's bij, maar bij mij werden dat er veel meer. Ik had al eerdere pogingen ondernomen, zowas ik een keer afgevallen met hulp van een dokter en viel toen 14 kilo af, maar omdat het dieet alleen maar bestond uit papjes werd ik daar moe van en ben ik ermee gestopt, ik kwam snel weer bij.

Toen ik van Kim hoorde dat zij was afgevallen, gewoon met eten, dacht ik wat zij kan kan ik ook. Ik ben begonnen op 9 juli 2011 en nu is het begin mei 2012, ik ben op een paar ons na 30 kilo kwijt, ik heb mijn stabilisatie al achter de rug en nu heb ik maar een doel en dat is dit houden. Maar toch wil ik ook even realistisch zijn: De eerste week was ik 3,5 kilo kwijt en dat was heel goed voor mijn motivatie. Het is heel lang heel goed gegaan, maar het ging echt niet allemaal vanzelf. Soms had ik tegenvallers, dan was er niet zo veel af als ik wilde of had verwacht. En dan moet je wel in jezelf blijven geloven anders kom je niet bij de eindstreep.

Ik denk als jullie lezers naar de voor en de nafoto kijken jullie begrijpen dat ik meer dan gelukkig ben. Ook ik ben dus het bewijs: het kan!

Groetjes

Aisa

Lierop, 10 mei 2012
huisvrouw, 40 jaar 

Terug

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter