Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Hanneke

hanneke

Dieten is absoluut NIET mijn ding. Als ik dacht dat ik aan de lijn deed, had ik al honger.

Toch zat ik niet lekker in mijn vel en wilde ik echt afvallen, maar dit lukte me nooit op eigen kracht.

Op Internet kwam ik Maya Healthy Weight tegen, ik zag alle positieve verhalen met foto's daarbij op de website. Mijn eerste gedachte was natuurlijk "ja hoor, hier zetten ze toch alleen die paar 'gevallen' op waarbij het toevallig is gelukt" en liet het maar voor wat het was. In de weken die volgden keek ik toch nog een aantal keer terug op de website. Steeds kwam de gedachte: "als deze mensen het kunnen, waarom ik dan niet?".

Ik wilde het deze keer echt, dus toch een afspraak gemaakt. Op zaterdag 18 juni 2011 heb ik mijn intakegesprek gehad met Maya. Dit was een erg gezellig gesprek, ze legde uit hoe het dieet in zijn werk zou gaan en op zondag 19 juni begon het allemaal. Het was niet zo heftig als ik had verwacht, natuurlijk moest je je eetpatroon aanpassen, maar ik had geen last van honger. In de eerste week was ik al ruim 2,7 kg kwijt en dit motiveerde enorm. In de weken die volgden bleef ik maar afvallen en mensen begonnen het te zien. Het aantal kg's op de weegschaal werd minder en het aantal complimenten werd steeds groter ;-) Hierdoor bleef ik erg gemotiveerd.

Het zat niet altijd mee, toen ik ongeveer 12 kg afgevallen was lukte het even niet meer zo goed, een week of 4 bleef ik op hetzelfde gewicht. Ik dacht 12 kg, dat is toch ook al heel goed? Misschien is dit wel gewoon 'mijn gewicht'? Maar door de gesprekken met Maya werd ik toch weer gemotiveerd. En ja hoor, weer gingen er meer kg's af.
Half december zat mijn periode er op, ik was inmiddels 19kg afgevallen en nu zou ik gaan 'stabiliseren'. Dit vond ik erg spannend, want ik was bang dat ik dan weer aan zou komen. Toch ging dit goed, de knop is nu gewoon om en mijn nieuwe eetpatroon is voor mij nu normaal geworden. Ik let op wat ik eet, maar dit doe ik onbewust. Tijdens het stabiliseren ben ik nog een kg afgevallen, waardoor ik nu totaal 20 kg kwijt ben: Woohoo!! :-) Ik zit enorm lekker in mijn vel, kan overal leuke kleren kopen en krijg veel complimentjes.
Maya, bedankt!!!

Hanneke
Someren, 15 april 2012
boekhoudkundig medewerker, 29 jaar 

Terug

Twitter-nieuws

Gewicht verliezen? In de maand september GRATIS inschrijven, u bespaart € 39,00 Deze week nog 1 intake vrij : vrijdag 4 september 10.30 uur.
woensdag 02 september 2020 09:04
WIL JIJ NU AL STARTEN MET GEWICHTSVERLIES? DEZE WEEK NOG 2 INTAKES VRIJ DINSDAG 21 JULI 16.15 OF WOENSDAG 22 JULI 10.45 BEL 0654922770
maandag 20 juli 2020 10:02
Gezond zijn en blijven. Doe jij ook mee aan de suiker challenge? https://t.co/ExXzEH7nvg
woensdag 29 april 2020 08:55
Heb jij ook een extra boost nodig? Een sinaasappel doet zijn werk, maar een mooie krachtige multivitamine geeft net… https://t.co/apl2m7DB8O
donderdag 12 maart 2020 11:11

Follow MayaMerrington on Twitter