Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Melanie

melanie

Hallo, mijn naam is Melanie van Dijk. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Vlierden. Ik werk als ambulant pedicure.  

Op 4 oktober 2011 ben ik voor het eerst naar Maya gegaan. Ik had zulke goeie resultaten gezien en positieve verhalen gehoord van een toenmalige collega van me. Ik dacht, dit kan ik ook!

Eenmaal bij Maya binnen was ik enorm enthousiast over de manier waarop je kunt afvallen. Ik ben absoluut geen mens van poeders, shakes of pillen......gewoon eten dat vind ik belangrijk. Na 1 week was ik al 1,7 kilo kwijt, super! Ik heb in deze periode geen hongergevoel gehad en na een paar weken was ook mijn snoepgevoel weg.

Natuurlijk zijn er momenten dat je er zin in hebt, maar ik pakte de lijst met dingen die je mocht hebben en koos daar iets uit. Elke week dat ik bij Maya kwam was er wel weer wat af. Na een week of 6-7 kwamen de eerste reacties uit mijn omgeving...... wat zie je er goed uit! (een compliment werkt bij iedereen om door te gaan).

Ik ben nu zo'n 14 kilo kwijt en voel me supergoed. Ik kan nu elke kledingwinkel binnenstappen en de leuke dingen die er nu zijn passen me ook. Dat voelt echt geweldig. Wat bij mij ook erg belangrijk is, is dat ik 2 cupmaten kleiner ben geworden bij mijn borsten. Ik had erg veel last van mijn nek en schouders, tintelingen in mijn vingers en dat is niet zo handig bij een pedicure. Gelukkig zijn mijn klachten met 80% afgenomen.

Zoals je leest ben ik ik nu weer superblij en dat merkt mijn omgeving ook.

Groetjes,
Melanie van Dijk

Vlierden, 31 maart 2012               
pedicure, 35 Jaar

Twitter-nieuws

@vierhoog Wat leuk voor haar ! ik hoop dat ze een leuke reispartner vind! ook voor jou fijn 😉🙃
vrijdag 14 juni 2019 06:14
WIL JIJ NOG VÓÓR DE ZOMER KILO'S KWIJT? DEZE WEEK NOG 4 INTAKE PLAATSEN MAANDAG 15.30 OF 17.00 EN DINSDAG 14.45 OF… https://t.co/eeP8a3LvyX
vrijdag 31 mei 2019 10:09
GEZOND ? GOEDE BLOEDDRUK ?https://t.co/NLnIkohOIA
vrijdag 31 mei 2019 10:07
wil jij wat meer weten over voeding, geen onzin verhalen en duidelijk; ik beveel het tijdschrift van Gert Schuitema… https://t.co/JFV0MdZeaO
zondag 28 april 2019 10:29
Te veel paasbrood paaseieren gesnoept? Niet uitstellen tot morgen wat vandaag kan? intake opties de week na Pas… https://t.co/fFJsnF0ciM
zaterdag 20 april 2019 07:57

Follow MayaMerrington on Twitter