Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Nicole

nicole f

Ik stond bijna elke dag voor de spiegel en zelfs met mijn nieuwste kleren aan was ik niet meer tevreden.  Maar er was eigenlijk maar 1 ding waar ik ontevreden over was en dat was over mijn lichaam. Ik had al veel pogingen tot lijnen gedaan, maar ik viel toch elke keer weer terug in het onregelmatige eetpatroon.

Op 21 november heb ik hier een eind aan gemaakt en besloot ik om aan het Maya avontuur te beginnen. Ik twijfelde wel aan het start moment met al die feestdagen in het vooruitzicht. Ik was bang dat het niet te doen zou zijn met die dagen, maar ik wist zeker dat ik het kon en met een gewicht op 21 november van 81,5 kg ben ik toen meteen gestart. Mijn doel was om 10 tot 15 kg af te vallen. Ik wilde ook wel weer net als mijn vriendinnen broek maatje 38 aan kunnen.
De eerste week begon goed en ik was 4 kg kwijt. Nu wist ik zeker dat ik het kon en hierdoor kreeg ik meer doorzettingsvermogen.

De gesprekjes met Maya waren fijn en motiverend en de recepten waren lekker en goed te variëren. En elke week was er weer een beetje gewicht af.  Ik ging de kerst in met een gewichtsverlies van 7.4 kg. Ik vond het helemaal niet meer erg dat ik moest opletten met de feestdagen.

Die weken daarna verliepen ook goed en op 14 februari had ik een gewichtsverlies van totaal 14 kg. Mijn carnaval kon niet beter beginnen. Alle complimentjes die ik van iedereen kreeg deden mij zo goed.
Die week ben ik ook nieuwe kleren gaan kopen en ik ben zo blij dat ik mijn doel bereikt heb. Ik kan weer maatje 38 aan. Nu sta ik trots en tevreden voor de spiegel.

Ik had op 21 november nooit gedacht dat ik 3 maanden later zo voor de spiegel zou staan.
Nicole Fleurkens

Deurne  18 maart 2012             
Begeleider handicaptenzorg, 21 Jaar

Terug

Twitter-nieuws

@vierhoog Wat leuk voor haar ! ik hoop dat ze een leuke reispartner vind! ook voor jou fijn 😉🙃
vrijdag 14 juni 2019 06:14
WIL JIJ NOG VÓÓR DE ZOMER KILO'S KWIJT? DEZE WEEK NOG 4 INTAKE PLAATSEN MAANDAG 15.30 OF 17.00 EN DINSDAG 14.45 OF… https://t.co/eeP8a3LvyX
vrijdag 31 mei 2019 10:09
GEZOND ? GOEDE BLOEDDRUK ?https://t.co/NLnIkohOIA
vrijdag 31 mei 2019 10:07
wil jij wat meer weten over voeding, geen onzin verhalen en duidelijk; ik beveel het tijdschrift van Gert Schuitema… https://t.co/JFV0MdZeaO
zondag 28 april 2019 10:29
Te veel paasbrood paaseieren gesnoept? Niet uitstellen tot morgen wat vandaag kan? intake opties de week na Pas… https://t.co/fFJsnF0ciM
zaterdag 20 april 2019 07:57

Follow MayaMerrington on Twitter