Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Jeanne

JeanneMaya

Als ik voor de spiegel stond vond ik het niet meer mooi, om me zo te zien. Kleren kiezen was erg moeilijk. Niets paste nog mooi, dus ik wist dat ik er iets aan moest doen.

Niet alleen vanwege de kleren die niet meer pasten, maar ik had 2 nieuwe heupen binnen 7 maanden en in de folders staan adviezen en een van die adviezen was: Let op overgewicht...Nou dat had ik wel.

Dus besloot ik, net als de vriendin van onze zoon, om Maya te bellen.

Vrijdag 1 juli 2011 belde ik Maya, maandag 4 juli had ik al een afspraak...pfff snel….ik had dus weinig tijd om me te bedenken. Het was een leuk gesprek, we besloten te starten met 5 kilo, maar voor mezelf wist ik dat er minimaal 20 kilo af moesten, alleen wist ik ook dat me dat alleen nooit zou lukken.
Op dinsdag 5 juli begon ik met de appeldag en de eerste week was ik 2,4 kilo kwijt.
En zo ging het elke week goed, kilo's eraf, met het nieuwe eetpatroon ging het fantastisch, zelfs in de vakantie ging het gemakkelijk. Want net voor de vakantie aan afvallen beginnen is ook niet de beste keuze......
 

Alles ging zo geweldig dat ik uiteindelijk aan het einde van mijn lijnperiode op 30 november 2011 19,9 kilo was afgevallen. Dus ik begon in december, de moeilijkste maand van het jaar wat eten betreft, weer met gewoner eten.

Op 10 januari 2012 ging ik op controle bij Maya, na alle feestdagen en wat zagen we alle 2? ik was zelfs nog 0,8 kilo afgevallen en woog 70,2 kilo en wat ook geweldig is mijn BMI is gezakt van 33,9 naar 26,1!  Ik pas nu in maatje 40 in plaats van maat 46, van 91,1 kilo naar 70,2 kilo.

Ik kreeg een compliment van mijn dokter toen ik op controle was bij hem voor mijn heupen. Daar ben ik ook blij om, net als de complimenten van andere mensen.

Ik ben heel blij dat ik het besluit heb genomen om Maya te bellen, ze heeft me erg geholpen, de gesprekken zijn altijd erg fijn, jammer om die te missen.... de 21 kg die mis ik ook, maar dat vind ik niet erg!!

Jeanne Hoppenbrouwers, 57 jaar.

Someren,  18 maart 2012             

Terug

 


Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter