Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

elly

Hallo,

Ik ben Elly Beekers, 48 jaren jong, en wilde eigenlijk net als zoveel andere mensen er een paar kilo vanaf hebben. Mijn kledingmaat was me een klein beetje teveel geworden; het werd eigenlijk alleen maar meer in plaats van minder. In mei hoorde ik van een collega dat ze bezig was met afvallen bij Maya.

Het afvallen ging haar zo goed af dat ik besloot om ook eens contact op te nemen met Maya.

Ik heb mijn intake gesprek gehad op 22 juni 2011. De dag daarna ben ik begonnen met het dieet, de eerste dag een appel dag n in de eerste week viel ik 1,6 kilo af. Het eten, op de nieuwe manier klaargemaakt, ging mij goed af en dit heeft geholpen om de knop om af te vallen om te zetten.

Zelf wilde ik 10 kg afvallen, maar Maya vond in eerste instantie 7 kg voldoende. Als het zou lukken om binnen 9 weken er 7 kg af te krijgen, dan zou ik verder kunnen gaan om er 10 kg af te krijgen.

Zelfs tijdens onze vakantie is het mij gelukt om in die periode 6 ons af te vallen! Ik moet er wel bij vertellen dat ze in het hotel waar we logeerden er rekening mee hielden dat ik bezig was met een dieet. Verder hebben we opgelet waar we gingen uit eten en mijn man heeft me daarin gesteund.

Ik heb tijdens onze vakantie en ook daarna eigenlijk nooit een tegenslag gehad. Dit kwam ook mede daardoor, dat ik bij elk weegmoment bij Maya weer was afgevallen, en van mijn omgeving kreeg ik complimentjes dat ik er weer steeds beter uit ging zien.

Ik ben nu in totaal 12 kg afgevallen, en voel me nu weer lekker slank, met weer een platte buik. Toen ik begon met het dieet woog ik 69,3 kg, en ik weeg op dit moment 57 kg. Doordat we thuis andere producten zijn gaan gebruiken, is ook mijn man een paar kilootjes kwijt.

Verder kan ik alleen maar zeggen, afvallen doe je zelf, maar hulp van een derde kan wonderen verrichten. Ik kan alleen maar iedereen aanraden, als je echt wilt afvallen, en er hulp bij kan gebruiken, neem contact op met Maya.

Groetjes Elly

Deurne, 5 januari 2012
Huishoudelijke dienst, 48 jaar

Terug

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter