Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Myrna

Myrna

Pfff…deze broek is echt té strak! Die gedachte had ik tot driekwart jaar geleden heel vaak. Tegelijkertijd was een goeie bekende van me steeds dunner aan het worden. Hoe deed ze dat? Ze vertelde me over Maya en ik was gelijk enthousiast.

Na de eerste week had ik al een doel voor mezelf gesteld: over 3 maanden als ik 18 wordt, ben ik ‘een lekkerding’. Ik hield goed vol, wat ik eerlijk gezegd niet verwacht had van mezelf. Ik kon de chips, friet en dropjes laten staan. Een paar weken later, toen ik ongeveer 8 kilo afgevallen was, begonnen de complimentjes. De een na de ander, op school, op het werk, op stap…ik wist niet wat me gebeurde!

Toen kwam de dag dat ik jarig was, ik werd wakker en dacht bij mezelf: Myrna, je kunt erg trots zijn op jezelf want je hebt je doel gehaald. Als ik nu in de spiegel kijk dan denk ik, knap hoor meid, je hebt het gedaan.

Mijn hoogtepunt tijdens het afvallen zijn de vele complimentjes geweest. Ieder compliment was speciaal en iedere keer weer begon ik helemaal te stralen!

Ik hoop dat ik op mijn huidige gewicht kan blijven. Er is maar één iemand die daar voor kan zorgen, en dat ben ik zelf. Ik ga er dan ook voor de volle 100 procent voor!


Asten 2 februari 2011

Verkoopmedewerkster, 18 jaar

 

Twitter-nieuws

slank gezond# fit worden én pas in het najaar op vakantie? start Nu met gewichtverliezen; intakes deze week ma… https://t.co/Z94M2JkRCL
zondag 21 juli 2019 14:26
@vierhoog Wat leuk voor haar ! ik hoop dat ze een leuke reispartner vind! ook voor jou fijn 😉🙃
vrijdag 14 juni 2019 06:14
GEZOND ? GOEDE BLOEDDRUK ?https://t.co/NLnIkohOIA
vrijdag 31 mei 2019 10:07
wil jij wat meer weten over voeding, geen onzin verhalen en duidelijk; ik beveel het tijdschrift van Gert Schuitema… https://t.co/JFV0MdZeaO
zondag 28 april 2019 10:29
Te veel paasbrood paaseieren gesnoept? Niet uitstellen tot morgen wat vandaag kan? intake opties de week na Pas… https://t.co/fFJsnF0ciM
zaterdag 20 april 2019 07:57

Follow MayaMerrington on Twitter