Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Esther

esther v gastel Al langere tijd zat ik er aan te denken om een paar kilo te gaan afvallen. Ik vond mezelf iets te zwaar en een paar kilo minder zou beter zijn, zo had ik bedacht. Zelf kreeg ik het niet voor elkaar. “Ik begin morgen wel” dacht ik dan en zo bleef ik het maar uitstellen.
Via via hoorde ik positieve verhalen over Maya Healthy Weight. Op een verantwoorde gezonde manier afvallen en ook nog goed vol te houden! Dat wil ik wel eens zien dacht ik nog, want bij eerdere lijnpogingen met hulp is me dat nooit gelukt.

Half augustus heb ik een afspraak gemaakt en al snel kon ik op een intake gesprek gekomen. Ik zag het helemaal zitten en vol goede moed koos ik voor de korte afvalkuur. Over een tijdsbestek van 5 weken 3  tot 5 kilo gewichtsverlies. Ik was erg benieuwd naar het eerste weegmoment. En jawel al meteen resultaat geboekt, de eerste kilo was eraf.
Het gaf mij meteen de motivatie om door te gaan; het eten was lekker en meer als genoeg om je maag te vullen en dan ook nog afvallen! Dat wegen was voor mij ook een goede stok achter de deur.
De aanbevolen groeten, fruit en zuivel ontbraken nogal een in mijn oude eetpatroon en ik ben blij dat ik het allemaal weer heb leren eten. Ik voel me een stuk fitter en actiever. En, o ja de positieve reacties over hoe je eruit ziet zijn altijd leuk om te horen.
Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren en het afvallen via Maya kan ik iedereen aanbevelen.
Ik ben inmiddels met de stabilisatie periode begonnen. Tot nu gaat het helemaal prima en af en toe mag je ook wel wat zondigen met een knipoog.
Ik ben in augustus begonnen met een gewicht van 63,8 kilo en weeg nu in november 56 kilo. Er is meer af dan ik had verwacht en waar ik voor had getekend, dus dat is mooi meegenomen.

Esther van Gastel
Lierop, december 2010

Pedagogisch medewerker, 33 jaar

Terug

Twitter-nieuws

Gewicht verliezen? In de maand september GRATIS inschrijven, u bespaart € 39,00 Deze week nog 1 intake vrij : vrijdag 4 september 10.30 uur.
woensdag 02 september 2020 09:04
WIL JIJ NU AL STARTEN MET GEWICHTSVERLIES? DEZE WEEK NOG 2 INTAKES VRIJ DINSDAG 21 JULI 16.15 OF WOENSDAG 22 JULI 10.45 BEL 0654922770
maandag 20 juli 2020 10:02
Gezond zijn en blijven. Doe jij ook mee aan de suiker challenge? https://t.co/ExXzEH7nvg
woensdag 29 april 2020 08:55
Heb jij ook een extra boost nodig? Een sinaasappel doet zijn werk, maar een mooie krachtige multivitamine geeft net… https://t.co/apl2m7DB8O
donderdag 12 maart 2020 11:11

Follow MayaMerrington on Twitter