Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

marjan composite

In januari van dit jaar zag ik mijn buurmeisjes Rilana & Daniëlle die ik door een verhuizing al lang niet meer had gezien. Nou ik moest goed kijken of ze het wel echt waren.
Ze waren beiden zo veel afgevallen dat ze er totaal anders uitzagen. Op dat moment was er niet echt de gelegenheid om te vragen hoe ze dat hadden klaar gekregen.

Inmiddels werd het april en na vele jaren met pogingen om af te vallen, met wisselend resultaat (maar nooit geweldig) was het dan zover.
Nu moest het toch echt gaan gebeuren. Via die buurmeisjes kreeg ik het telefoonnummer van Maya.

Op 1 mei ben ik gestart met afvallen; het leek me geweldig als het me zou lukken om 10 kg af te vallen. Ik kon het bijna niet geloven, maar telkens als ik weer bij Maya kwam waren er weer enkele kilo’s af. Op 19 juni was ik de zo gewenste 10 kilo kwijt, helemaal super. Omdat het zo goed was gegaan besloot ik voor 5 kilo extra gewichtsverlies te gaan.
Wat ik echt niet had durven hopen lukt: op 14 augustus was ik 15 kilo kwijt.
Je gelooft het of je gelooft het niet, maar momenteel ben ik 15,9  kg afgevallen.

Ik voel me super, zit lekker in mijn vel en ben zo gelukkig dat het is gelukt, zonder mij slap te voelen en zonder honger. De individuele begeleiding van Maya was echt goed voor mij.
Het is mij gelukt!


Roermond, 18 oktober 2010
Huisvrouw, 49 jaar

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter