Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Sandra

sandra

Tijdens mijn 1ste zwangerschap in 2006 kwam ik meer dan 35 kg. aan. Gelukkig viel ik op eigen houtje al snel 10 kg af maar daar bleef het bij. Toen ons 2e kindje in april 2009 geboren werd, wilde ik deze keer wat sneller van mijn overtollige kilo’s af. Vol goede moed begon ik eind april met het dieet wat ik in 2006 ook had gevolgd. Tot mijn grote verbazing was ik na een week 3 kilo aangekomen!

Na de zomer wilde ik het opnieuw proberen. Op google typte ik in ‘verantwoord afvallen Someren’. Ik kwam vrijwel direct op de website van Maya terecht. Na het lezen van de succesverhalen dacht ik, dit moet ik ook doen. De volgende dag heb ik Maya gebeld, maar omdat ik nog niet heel lang geleden bevallen was hebben we besloten te wachten tot oktober. We hebben samen afgesproken dat 9 kg eraf voor mij een goed streefdoel zou zijn, ik zou er 9 weken over doen. Op 20 oktober 2009 was mijn 1ste lijndag, ik zag er wel een beetje tegenop maar na een paar dagen was ik helemaal gewend aan de manier van eten, tot groot genoegen van mijn gezin want zij kunnen niet genoeg krijgen van de pasta’s volgens Maya’s recept! Omdat ik zag dat mijn gezin zo genoot van al dat lekkere eten, maakt het voor mij ook heel erg gemakkelijk om mijn levenswijze om te gooien en ook te genieten van alles wat ik klaarmaakte.

Als iemand mij een jaar geleden gezegd zou hebben dat ik mijn koffie zwart zou gaan drinken, mijn cola zou verwisselen voor een lightje, dan had ik dat niet geloofd. Op 20 januari 2010, ging ik met een voldaan gevoel bij Maya de deur uit, yes! Ik had mijn streefgewicht bereikt, nee ik was er zelfs 4 ons onder!!!

Someren, januari 2010
Distributeur van parfums en cosmetica,  31 jaar

Terug

 

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter