Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
emailTed Janssen, start gewicht  114 kilo, huidige gewicht 81 kilo


Bijzonderheid: zogeheten schaduwklant. Echtgenote Birgit is fysiek bij mij afgevallen en Ted heeft dezelfde keuzes gemaakt als Birgit , met als resultaat: lees het onderstaande verhaal


De genoemde namen zijn pseudoniemen, dit om privacy redenen.

EMAIL ONTVANGEN OP 11-12-2011:

Van: TJ Janssen [mailto:………… @chello.nl]
Verzonden:
11 December 2011 16:54
Aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderwerp: Update Ted

 
Beste Maya,

Weer een tijdje geleden dat ik je heb geschreven. De onbekende klant TED die “gewoon” is doorgegaan met veel bewegen (4x per week 1 uur voluit sporten) en nog steeds regelmatig eet van jouw recepten. De resultante is dat ik op dit moment een gewicht heb bereikt van 81 kilogram, komende van 114kg. (ipv de 90Kg zoals dit nog op de website staan) Belangrijker nog is dat ik me kerngezond voel en vol energie ben. Recentelijk is dit ook (objectief) bevestigt in het ziekenhuis waar de longarts heeft moeten constateren dat er, in tegenstelling tot de diagnose van een jaar geleden, niets met mij aan de hand is!! In vergelijking met een jaar geleden is mijn longcapaciteit met 50% toegenomen. (lees 1 long extra) Geen medicijnen meer nodig, en mijn ontslag gekregen bij de longarts.

Ben inmiddels al een geruime periode stabiel in gewicht, en wil nu ook niet meer afvallen. Het is goed zo, laten we dat vooral houden. Leuk detail is dat ik op dit moment meer kan eten dan ik ooit heb gedaan, zeker in combinatie met het relatief vele sporten wat zorgt voor veel verbranding. Mijn ambitie is om volgend jaar de mont ventoux op te fietsen als een soort sportief sluitstuk van dit traject. Deze ambitie maakt ook dat ik zonder problemen mijn nieuwe leefpatroon kan volgen.

Zo, ben je weer even bij. Succes met je coaching.
 
Groet,
Ted Janssen

############################################

EMAIL ONTVANGEN OP 31-07-2011:

Van: TJ Janssen [mailto:………… @chello.nl]
Verzonden: zondag 31 juli 2011 16:34
Aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderwerp: Een berichtje van een "onbekende" klant


Maya,

Dank voor jouw woorden en complimenten op de foto’s die Birgit (mijn echtgenote) jou heeft laten zien. Ik ben gedurende de afgelopen 3 maanden een totaal ander mens geworden, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Heb me nooit gerealiseerd (of wilde dat vooral niet) dat overgewicht zulke, voor de mensen zelf vaak onzichtbare, negatieve gevolgen kan hebben. Hieronder een aantal feiten:

  • Van bijna 114kg naar 90kg nu
  • Van veel medicijnen voor van alles en nog wat 3 maanden geleden naar bijna niets meer
  • Van relatief vaak een vermoeide lichaam en geest op het einde van de dag naar veel energie en fitheid, ook op het einde van de dag
  • Veel complimenten nu en mensen die zeggen “wat zie jij er geweldig uit”
  • Een gezonde conditie vanwege het vele sporten en de gezonde BMI


Hoewel ik voor jou een “onbekende klant” ben, en heb meegelift op de adviezen die jij Birgit gaf, wil ik je wel mijn dank uitspreken. Ben van mening dat het begint bij een intrinsieke motovatie van de mens zelf om dit te bewerkstelligen, maar zonder een goed voedingsadvies kom je er niet.

Wellicht spreken we elkaar toch nog eens live! Ga nu zelf proberen nog 1 kilootje kwijt te raken en dan te stabiliseren.

Groet,
Ted Janssen

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter