Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Succesverhalen

Lotje

Lotje ten Hoven comp

Eind februari ben ik de uitdaging aangegaan om wat kilo's kwijt te raken. Ik had geen overgewicht, maar ik zat niet lekker in mijn vel en zelf lukte het maar niet om die extra kilo's kwijt te raken. Gelukkig is dat door Maya Healthy Weight wel gelukt. In ongeveer vier maanden is het me gelukt om bijna 7 kilo kwijt te raken.

Dit was een hele uitdaging, omdat het redelijk langzaam ging. Hierdoor raakte ik wel eens gefrustreerd en was ik bang dat het me niet zou gaan lukken. Gelukkig was daar dan Regina, die mij vol enthousiasme erdoorheen heeft weten te slepen en elke week weer mij weer een boost heeft kunnen geven. Door die boost is het me uiteindelijk wel gelukt en wat ben ik trots!
 
Ik heb het dieet erg goed vol kunnen houden. Het voelde overigens voor mij niet als een dieet, maar als een verandering van mijn leefstijl. Ik heb het zeer prettig ervaren en de verandering in mijn leefstijl zal ik voor altijd doorpakken. De recepten van de site waren erg lekker en ik heb overdag en ‘s-avonds weinig last van een hongergevoel gehad.
Het was niet altijd makkelijk en het afvallen deed meer met mij dan ik van te voren had gedacht. Gelukkig was Regina een grote steun tijdens dit traject en met haar eigen ervaringen en mooie verhalen maakte dit een stuk makkelijker!

Ik ben ontzettend blij en trots op het resultaat. Ik ben er klaar voor om zelf door te gaan en mijn nieuwe leefstijl door te pakken! Ik hoop hiermee zelfs nog wat extra kilo af te kunnen vallen en dit vertrouwen heb ik!
 
Lotje ten Hoven,
Student, 23 jaar
Someren 18 mei 2020
 

Patricia

patricia bennebroek1

Vorig jaar september was ik het officieel helemaal beu!! Mijn gewicht…ik kreeg er geen vat op. Crackertje, yoghurtje, fruitje, geen ontbijt, geen toetje noem maar op en ga maar door. De kilo’s gingen er niet vanaf. In mijn beleving gooide de hormoon therapie die ik moest volgen ook een hoop hindernissen en obstakels op mijn weg. Superirritant!

Kortom ik wilde handvaten, Iemand die mij kon vertellen wat te doen, wanneer te eten, wat niet te eten, enz enz.

De keuze was zo gemaakt. In het verleden was ik al eens 3 weken gestart bij Maya Healty Weight, om medische redenen ben ik moeten stoppen. Toen ging het al lekker, dat wilde ik weer oppakken.

Zo gezegd zo gedaan.

Iedere week ging ik vol goede moed naar de afspraak, ik noteerde iedere dag in het eetdagboek wat ik at, dit gaf me goede inzichten, het was tevens een hulpmiddel om me te herinneren dat ik nog iets moest eten of drinken. De weegschaal was na de start steeds een soort van vriendelijk voor me, de kilo’s vlogen er niet af, de onsjes wel………… Dankzij de motiverende woorden van Maya, Regina, mijn gezin en omgeving lukte het me om mijn schouders eronder te zetten en mijn feestjes te vieren.

De tips om maaltijden lekker, leuk en “maya” proof te maken zorgen ervoor dat het zo goed ging. Het advies op mijn “help ik ga uit eten vragen” of “ik heb een feestje vraag” nam ik graag ter harte! De recepten in de databank zijn heerlijk. Ik ben er gewoon een betere kok van geworden. Vraag maar na aan m’n man. Mijn mindset veranderde!

En nu…….nu zegt de weegschaal dat er 18.3 kilo vanaf is! Bizar, Geweldig en Ongelooflijk! Door lekker en goed te eten is er 18.3 kilo vanaf en toch geniet ik van bijvoorbeeld mijn wijntje. Als ik in de spiegel kijk dan zie ik het zelf nog niet… ik moet er denk ik nog even aan wennen. Tjonge jonge toch 18.3 kilo!

Een hele Dikke dank je wel.

Patricia Bennenbroek, 39 jaar
Someren 6 april 2020
 

Mariëtte

Mariëtte Uilenbroek comp1

Op 29 oktober in 2018 ben ik begonnen aan een dieet, waarvan ik vooraf natuurlijk niet kon weten of het mij zou brengen wat ik wenste. Sterker nog, de pogingen die ik de laatste jaren na de overgang  ondernam brachten mij weinig op.
Maar nu in de lente van 2019 heb ik ruim 22 kilo verloren en eindelijk voel ik me sinds jaren weer “thuis in mijn eigen lichaam”.
De inspirerende en stimulerende gesprekken met Maya hebben mij maximaal ondersteuning gegeven in deze afvalperiode!
Ook de heerlijke recepten (die ook mijn man, die zeer kieskeurig is, heel erg lekker vindt) zijn een verademing. Je hoeft nooit te denken: wat zal ik vanavond eten? Alles is te vinden.
Dank je wel voor alles


Mariëtte Uilenbroek

Paranormaal Therapeut, 62
Asten 24 April
                     

Emmy

emmy comp
Sinds ik samen ben gaan wonen in 2006 voelde ik mezelf al niet meer “fijn in mijn eigen lijf”.
Na een eerdere poging om af te vallen kwam ik toch stapje voor stapje weer aan.  Na 3 zwangerschappen moest toch echt het roer om. Na de geboorte van onze dochter heb ik het eerst op eigen “kracht” geprobeerd. De eerste 5 kilo waren er zo af maar daar bleef het bij.  In december 2018 heb ik de knoop doorgehakt, ik heb Maya gemaild. Mijn tante en nichtje waren allebei kilo’s afgevallen met de hulp van Maya en dat was het duwtje in de rug dat ik nodig had. Mijn doel voor 2019 was … mezelf weer lekker in mijn lijf voelen en dit behouden.

Ik ben met veel motivatie aan het dieet van Maya begonnen. Nou ja “dieet” … Maya laat je zien hoe je gezond kunt eten en daarbij geen honger gevoel hoeft te hebben. We hebben met het hele gezin veel recepten geprobeerd en de meesten vielen erg in de smaak.
 
Iedere keer als ik bij Maya op controle ging werd ik warm ontvangen. We bespraken samen de afgelopen week maar ook de aankomende week. Staan er verjaardagen of etentjes op de planning??? Wat ga je nemen op de verjaardag? Welke maaltijd kun je het beste nemen in het restaurant wat gekozen is?

Bij mij is het vooral een bewustwording geweest van wat gezond eten nu precies is. Wat mijn valkuilen waren en hoe ga ik hiermee om moet gaan in de toekomst!

Uiteindelijk is het nu april en heb ik mijn doel voor 2019 al bereikt, ik ben 9 kg afgevallen en ik voel me heerlijk! Ik ben weer blij in mijn lijf!!!

Groetjes Emmy
 
Emmy Thijs
Administratief medewerker, 33 jaar
Heeze 16 april 2019
 

Lois

lois comp copy

Al langere tijd had ik moeite met het vasthouden van mijn gewicht, ik werd langzaam maar zeker zwaarder. Zelf had ik al wat diëten geprobeerd om gewicht te verliezen, dit hield ik vaak maar even vol en het gewicht was er snel weer bij. Dit komt omdat ik zelf niet bewust was wat nu echt gezond eten is.

Nadat mijn moeder naar Maya is gegaan en gewicht verloor terwijl er elke avond een lekkere gezonde maaltijd op tafel stond heb ik ook besloten om een afspraak te maken. Mijn doel was om rond de 10 kilo af te vallen zodat ik weer op een gezond gewicht kwam en ik weer tevreden kon zijn met mijn lichaam.

Ik had mezelf al een lange tijd niet meer gewogen omdat ik de confrontatie niet aan wou gaan. Toen ik mijn intake gesprek had kwam er 77,5 kg op de weegschaal te staan, het motiveerde me meteen om iets aan mijn gewicht te doen.

Tijdens het dieet heb ik me precies gehouden aan wat Maya voorschreef waardoor de kilo’s er snel afgingen. Ik heb het dieet helemaal niet als een straf ervaren en heb het ook niet moeilijk gehad, dit komt doordat je ‘gewoon’ eet, de recepten zijn gezond, gevarieerd en lekker!

Iedere woensdag avond ging ik naar Maya, ik was elke week weer benieuwd naar het resultaat en ben daar nooit teleurgesteld weg gegaan. In totaal ben ik 11,5 kilo afgevallen en dit is meer dan ik zelf gehoopt had.

Nu ik op gewicht ben moet ik op gewicht blijven, dat is iets waar ik vroeger veel moeite mee had. Inmiddels ben ik 5 weken klaar met mijn dieet en gelukkig op gewicht. Ik probeer zoveel mogelijk door de week het dieet aan te houden en als avondeten de lekkere recepten van Maya. In het weekend kan ik dan genieten van etentjes en een wijntje.

Mijn doel is bereikt op een manier die niet als een straf heeft gevoeld. Toch ga ik voorlopig iedere 3 maanden naar Maya op ‘controle’. Dit voelt voor mij goed, ik wil namelijk nooit meer terug naar mijn oude gewicht.

Groetjes Lois

Lois Rijkers, administratief medewerker

25 februari 2019

 
 

 Terug

Twitter-nieuws

Gezond zijn en blijven. Doe jij ook mee aan de suiker challenge? https://t.co/ExXzEH7nvg
woensdag 29 april 2020 08:55
Heb jij ook een extra boost nodig? Een sinaasappel doet zijn werk, maar een mooie krachtige multivitamine geeft net… https://t.co/apl2m7DB8O
donderdag 12 maart 2020 11:11
De lente komt eraan. Nu afvallen? intakes dinsdag 12.15 of 18.15; woensdag 14.45 of vrijdag 12.15; info@mayahealt… https://t.co/0E3hYL4nOv
zaterdag 07 maart 2020 12:11
Op weg naar de lente? Dan nu starten met afslanken. Intakes vrij woensdag 10.45 en 15.00; donderdag 10.30 en 12.3… https://t.co/GlQbZ77HVK
maandag 02 maart 2020 13:21

Follow MayaMerrington on Twitter