Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Succesverhalen

Annelies

Annelies compositen

Mijn strijd tegen de overtollige kilo’s

Na maanden niet lekker in mijn vel te hebben gezeten, was ik het zat. Telkens weer een kledingmaat groter, ik baalde ervan. Toen uit een bloedonderzoek bleek dat mijn cholesterol veel te hoog was, drong helemaal tot me door dat ik iets aan mijn gewicht moest gaan doen. Ik was mezelf letterlijk dicht aan het eten. Een echte Bourgondiër noemde ik mezelf, maar verborg daarmee mijn ongezonde eetpatroon: ik nam veel te veel suikers en vetten tot me.

De knop moest om en daarom melde ik me aan bij My Healthy Weight. Op 27 juni 2020 had ik mijn intake bij Regina. Daar ging ik op de weegschaal staan. Ik besloot 20 kilogram te willen afvallen; dan zou ik een gezond gewicht bereiken. Daarvoor kreeg ik een suikervrij en vetarm afslankprogramma aangereikt. Regina wist het programma goed uit te leggen en ik voelde me op mijn gemak bij haar. Ik kreeg daardoor het gevoel dat het me zou gaan lukken. Met haar begeleiding dacht ik de strijd tegen de overtollige kilo’s te kunnen winnen. Vol enthousiasme verliet ik de praktijk om vervolgens fanatiek aan de gang te gaan en mijn eetpatroon compleet te veranderen.

Die verandering wierp al snel zijn vruchten af. Na de eerste week was ik 3,5 kilogram kwijtgeraakt. Dat motiveerde natuurlijk enorm. Ik wist dat ik in de eerste weken het meeste zou afvallen, maar ik was vastberaden om vol te houden en ging gewoon door. Dat was ook goed te doen. Ik vond het eten gewoon lekker. Elke week ging ik van Eindhoven naar Someren op consult bij Regina. De kilo’s vlogen eraf, geweldig! Regina gaf me steeds weer goede voedingsadviezen, die ik uiteraard goed opvolgde. Na twee maanden was ik 10 kilogram kwijt en ik voelde me supergoed. Mijn lichaam begon ook zichtbaar te veranderen: mijn kleding bleek nu te groot te zijn. Omdat het zo goed vol te houden is, ging ik op dezelfde voet door.

Twee maanden later bereikte ik mijn streefgewicht. Ik kreeg ondertussen veel complimenten en had mijn hele garderobe vervangen. Zo fijn om weer mooie kleding aan te kunnen! Op dat moment heb ik Regina laten weten dat ik toch nog vijf kilogram extra wilde afvallen. Eigenlijk was ik dan pas echt tevreden. Die vijf kilo’s gingen langzaam, maar door de motiverende gesprekken met Regina hield ik goede moed. En het kwam daardoor ook goed.

De vraag was toen hoe ik ervoor zou zorgen dat die kilo’s er niet opnieuw zouden bijkomen. Regina gaf me het vertrouwen en vertelde me dat ik het kon, dat ik inmiddels genoeg zelfdiscipline heb. En nu kan ik zeggen dat dat klopt. Ik ben nog steeds op mijn gewicht, voel me uitstekend en vooral ook gezond. Ik heb echt geleerd over te gaan op een gezond eetpatroon. Ik kan en wil My Healthy Weight daarom aanraden aan mensen die wat overtollige kilo’s kwijt willen raken. Dat kan echt een lekkere, gezonde en verantwoorde manier!

Groeten,

Annelies van Gerwen, 47 jaar
Eindhoven, 14 mei 2021.

 

Vivian

viviancomposite

Sinds februari 2020 ben ik begonnen met afvallen via My Healthy Weight en ik mag nu met trots zeggen dat ik sinds die tijd 12 kilo kwijt ben. Voorheen heb ik op meerdere manieren geprobeerd zelfstandig af te vallen.

Dit afvallen is eenmaal gelukt door voor een langere periode zes dagen in de week te gaan sporten. Toen eenmaal het sporten weer op een lagere prioriteit kwam, kwamen de kilo’s er beetje bij beetje weer aan en was het gezonde gewicht lastig vol te houden. Het traject bij Regina was gefocust op voeding, waardoor ik mijn levensstijl volledig heb omgegooid. Ik geniet nogsteeds van lekker eten en drinken, maar ik heb nu de balans gevonden hoe ik tussen genieten van het leven en een gezond lichaam het evenwicht kan behouden. Dankjewel voor de fijne begeleiding Regina!

Vivian Maessen 
Controller, 26 jaar
Someren, 1 oktober 2020
 

Lotje

Lotje ten Hoven comp

Eind februari ben ik de uitdaging aangegaan om wat kilo's kwijt te raken. Ik had geen overgewicht, maar ik zat niet lekker in mijn vel en zelf lukte het maar niet om die extra kilo's kwijt te raken. Gelukkig is dat door My Healthy Weight wel gelukt. In ongeveer vier maanden is het me gelukt om bijna 7 kilo kwijt te raken.

Dit was een hele uitdaging, omdat het redelijk langzaam ging. Hierdoor raakte ik wel eens gefrustreerd en was ik bang dat het me niet zou gaan lukken. Gelukkig was daar dan Regina, die mij vol enthousiasme erdoorheen heeft weten te slepen en elke week weer mij weer een boost heeft kunnen geven. Door die boost is het me uiteindelijk wel gelukt en wat ben ik trots!
 
Ik heb het dieet erg goed vol kunnen houden. Het voelde overigens voor mij niet als een dieet, maar als een verandering van mijn leefstijl. Ik heb het zeer prettig ervaren en de verandering in mijn leefstijl zal ik voor altijd doorpakken. De recepten van de site waren erg lekker en ik heb overdag en ‘s-avonds weinig last van een hongergevoel gehad.
Het was niet altijd makkelijk en het afvallen deed meer met mij dan ik van te voren had gedacht. Gelukkig was Regina een grote steun tijdens dit traject en met haar eigen ervaringen en mooie verhalen maakte dit een stuk makkelijker!

Ik ben ontzettend blij en trots op het resultaat. Ik ben er klaar voor om zelf door te gaan en mijn nieuwe leefstijl door te pakken! Ik hoop hiermee zelfs nog wat extra kilo af te kunnen vallen en dit vertrouwen heb ik!
 
Lotje ten Hoven,
Student, 23 jaar
Someren 18 mei 2020
 

Patricia

patricia bennebroek1

Vorig jaar september was ik het officieel helemaal beu!! Mijn gewicht…ik kreeg er geen vat op. Crackertje, yoghurtje, fruitje, geen ontbijt, geen toetje noem maar op en ga maar door. De kilo’s gingen er niet vanaf. In mijn beleving gooide de hormoon therapie die ik moest volgen ook een hoop hindernissen en obstakels op mijn weg. Superirritant!

Kortom ik wilde handvaten, Iemand die mij kon vertellen wat te doen, wanneer te eten, wat niet te eten, enz enz.

De keuze was zo gemaakt. In het verleden was ik al eens 3 weken gestart bij Maya Healty Weight, om medische redenen ben ik moeten stoppen. Toen ging het al lekker, dat wilde ik weer oppakken.

Zo gezegd zo gedaan.

Iedere week ging ik vol goede moed naar de afspraak, ik noteerde iedere dag in het eetdagboek wat ik at, dit gaf me goede inzichten, het was tevens een hulpmiddel om me te herinneren dat ik nog iets moest eten of drinken. De weegschaal was na de start steeds een soort van vriendelijk voor me, de kilo’s vlogen er niet af, de onsjes wel………… Dankzij de motiverende woorden van Maya, Regina, mijn gezin en omgeving lukte het me om mijn schouders eronder te zetten en mijn feestjes te vieren.

De tips om maaltijden lekker, leuk en “maya” proof te maken zorgen ervoor dat het zo goed ging. Het advies op mijn “help ik ga uit eten vragen” of “ik heb een feestje vraag” nam ik graag ter harte! De recepten in de databank zijn heerlijk. Ik ben er gewoon een betere kok van geworden. Vraag maar na aan m’n man. Mijn mindset veranderde!

En nu…….nu zegt de weegschaal dat er 18.3 kilo vanaf is! Bizar, Geweldig en Ongelooflijk! Door lekker en goed te eten is er 18.3 kilo vanaf en toch geniet ik van bijvoorbeeld mijn wijntje. Als ik in de spiegel kijk dan zie ik het zelf nog niet… ik moet er denk ik nog even aan wennen. Tjonge jonge toch 18.3 kilo!

Een hele Dikke dank je wel.

Patricia Bennenbroek, 39 jaar
Someren 6 april 2020
 

Mariëtte

Mariëtte Uilenbroek comp1

Op 29 oktober in 2018 ben ik begonnen aan een dieet, waarvan ik vooraf natuurlijk niet kon weten of het mij zou brengen wat ik wenste. Sterker nog, de pogingen die ik de laatste jaren na de overgang  ondernam brachten mij weinig op.
Maar nu in de lente van 2019 heb ik ruim 22 kilo verloren en eindelijk voel ik me sinds jaren weer “thuis in mijn eigen lichaam”.
De inspirerende en stimulerende gesprekken met Maya hebben mij maximaal ondersteuning gegeven in deze afvalperiode!
Ook de heerlijke recepten (die ook mijn man, die zeer kieskeurig is, heel erg lekker vindt) zijn een verademing. Je hoeft nooit te denken: wat zal ik vanavond eten? Alles is te vinden.
Dank je wel voor alles


Mariëtte Uilenbroek

Paranormaal Therapeut, 62
Asten 24 April
                     

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter