Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Het Persoonlijk Voedingsplan

Uw kennismaking met My Healthy Weight vindt plaats in een intake gesprek dat ca. 1 uur duurt. Op basis van de door u verstrekte informatie wordt een persoonlijk plan gemaakt en kunnen wij u aangeven hoeveel tijd u nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken.

Wij schrijven u het juiste voedingsplan en de juiste hoeveelheid supplementen voor. Om zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gedurende de gehele periode de vorderingen te toetsen, dit gebeurt in een wekelijks consult.

 

De voedingssupplementen die de afslankkuur ondersteunen

De unieke samenstelling van de My Healthy Weight voedingssupplementen bevatten een combinatie van geconcentreerde aminozuren (de bouwstenen van eiwitten), B-vitamines en essentiële mineralen.

 

Waarom voedingssupplementen?

De eiwitten zorgen ervoor dat tijdens het afvallen uw spieren op peil blijven en het hoge percentage vitamines-B zorgen voor een efficiënte vetstofwisseling. U zult ervaren dat u géén honger heeft, uw humeur er niet slechter op wordt en u geen last heeft van vermoeidheid. Integendeel, u voelt zich fit!.

 

Waarom suikervrij?

Een suikervrij dieet zorgt ervoor dat uw insulinespiegel laag blijft. Een lage insulinespiegel heeft een positieve uitwerking op uw bloeddruk; u heeft minder trek om te eten en uw vetreserves worden niet verder uitgebreid.

 

Waarom vetarm?

Een vetarm dieet biedt het lichaam de kans vetreserves aan het lichaam te onttrekken. Uw vetreserves slinken, u valt af en werkt dus tevens aan figuurcorrectie!

 

Dieet in een notendop

Dagelijks:
 
   Eten
Fruit        : maximaal 3 stuks
Zuivel       : maximaal ½ liter, 0% vet 0% suiker
Groenten    : onbeperkt
   Drinken
- 1½ liter water
- Thee, koffie, tomatensap, light frisdranken (beperkt tot 2 glazen per dag)
 
   Ontbijt
2 crackers met mager beleg.
   Lunch
3-4 crackers met mager beleg
   Diner
100 gram bereide koolhydraten (zoals volkoren pasta’s en zilvervliesrijst), 100 gram eiwitten (zoals mager vlees, vis en gevogelte).
 
Tijdelijk NIET in het dieet: brood en vetten
 
Bakken in Pancoating
 
Begeleiding:
- Wekelijks consult van 15 minuten
- Toegang tot recepten data base op de web site


Stabilisatieplan

Aansluitend aan het afslankprogramma volgt een stabilisatieperiode van 16 of 28 dagen; in deze periode gaat u geleidelijk terug naar meer keuze mogelijkheden, wat voorkomt dat u terug valt naar uw oude gewicht.

 

Gewichtscontrole

Het afvallen heeft tijd en energie gekost en het zal niet uw bedoeling zijn om zo snel mogelijk weer ‘gewoon’ te gaan eten en in gewicht toe te nemen? Omdat wij weten dat “het” pas begint als de kilo’s eraf zijn, bieden wij onze klanten voor een bepaalde periode controle afspraken aan (deze zijn in de prijs inbegrepen).

Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden verwijzen wij u naar het hoofdstuk Wat kost het?

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter