Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Marieke

Bakker marijke composite

Ja waar moet je toch een succes verhaal beginnen, wat is de begin zin?

Nou dat is toch wel de zin “Mijn nieuwe leven is begonnen!”

Stoppen met roken, 2 zwangerschappen en ongezond eten en dan praat ik over een tijdsbestek van 3 jaar. Bij beide zwangerschappen 20 kilo aangekomen, tussen de zwangerschappen 12.5 kilo afgevallen, maar na de laatste zwangerschap was ik het zo zat!
En ik kon het ook niet meer alleen, iedere week zou ik een nieuw begin maken maar helaas zat ik iedere week weer in de eerste week! Ik kan je vertellen dat je daar niet echt vrolijk van word zeg…….
Al wat verhalen gehoord van Maya en toen ik de succes verhalen las, zag ik een bekend persoon staan. Nog even gevraagd wat haar bevindingen waren en meteen een afspraak gemaakt voor een intake. Ik zat op een gewicht waarbij ik mezelf niet lekker voelde. Er zat teveel Marieke aan, wat ik er helemaal niet aan wou hebben. En ik moest gewoon toegeven dat ik het nu niet alleen kon. Ik zat te wachten op die stok achter de deur, maar ja met wachten kom je niet ver!

Een intake op 12 maart stond gepland in de avond, ik heb gewoon afgewacht en gekeken wat het zou opleveren. Het was een fijn gesprek met Kelly en ik was meteen enthousiast na alle informatie. Toen het moment van het wegen! Minder leuk, maar ik wist natuurlijk al wat mijn gewicht ongeveer was. Besloten om 15 kilo te gaan afvallen! En op 13 maart meteen gestart met het dieet. Als ik ergens voor wil gaan, dan ga ik er ook voor de volle 100% voor. Ik had er heel veel zin in om de kilo’s te verliezen.

Combinatie voedingssupplementen, het eten, water drinken viel me helemaal niet tegen. Ik was erg gemotiveerd en ik viel in de eerste week dan ook meteen 4.1 kilo af. Natuurlijk veel vocht, maar toch het was een lekker begin. De recepten haalde ik van de site af, en we aten lekker gevarieerd. De eerste week had ik nog een beetje last van owww dat is wel lekker, in de avond wat te snoepen. Maar de tweede week was dat eigenlijk al weer weg. Het ging echt super. De grote motivator was natuurlijk voor mij dat ik iedere week best wel heel goed afviel, dus elke week ging ik er ook weer helemaal voor. Ik ben in alle tijd bij Maya afgevallen, iedere week weer. Dat is echt een fantastisch gevoel, en het fijne is dat ik niks gemist heb in deze period. Ik heb echt lekker gegeten, ik ben het eten ook meer gaan waarderen. En ik ben dol geworden op groenten en fruit! Daar kan ik nu echt van genieten, van een lekker goed recept! Je gaat terug kijken op je oude gewoonten en ik zou niet meer terug willen, daarom denk ik ook dat ik de “snoep” niet ga missen! Ik heb 1 moeilijk moment gehad in de supermarkt. Een grote zak spek, heerlijk! In de winkelwagen gelegd voor de kindertjes. Maar ik rook de hele supermarkt route door die zak en dacht ik NEE die gaan we dus niet pakken. Netjes terug gelegd!
Je moet het je eigen toch ook niet moeilijker maken dan nodig is !

Op 31 Mei 2014 bereik ik de -15 kilo!
Wauw geweldig, super en wat is het snel gegaan. Wat kijk ik toch terug op een fijne periode, en je kan het bijna niet beseffen dat er al -15 af is.
Ik heb ook een aantal weken na mijn start aan Maya gevraagd of ze mijn begin foto die bij hun is genomen naar me wou sturen. Dat ik het verschil toch nog even kon zien.
Besloten om nog verder te gaan en nog 5 kilo te gaan afvallen. Het ging zo goed, en ik was nog niet klaar om te stoppen!

Op 23 Juli 2014 bereik ik de – 20.9 kilo! Mijn 19 weken zaten er op en ik sloot gewoon af met -20.9 kilo. Echt ongelooflijk en super happy!
Vandaag is het 6 augustus en ben ik al 2 weken aan het stabiliseren, vanmiddag heb ik mijn eerste weegmoment na de stabilisatie om te kijken hoe het gaat. En dan 2 weken later nogmaals. Spannend, maar ik weet wel dat ik nooit meer terug wil en ga, naar waar ik vandaan kwam.

Mijn gesprekken iedere week waren bij Maya.
Ik heb dit als heel positief ervaren, en ik ben heel blij dat ik deze stap in mijn leven heb gezet, ik ben er een ander mens door geworden en ik ben echt trots op mezelf!
Het is echt een nieuwe start, een nieuw begin maar wat zeker zo vervolgd gaat worden.
Natuurlijk ziet iedereen dat je bent afgevallen en krijg je veel complimentjes, wat super leuk is. Maar toch moet ooit nog het kwartje vallen dat ik toch echt een kleinere maat broek kan kopen, of shirtjes. De korte broeken die ik gekocht heb tijdens mijn afval periode zakken nu weer allemaal van mijn kont af, haha kleinigheidjes blijf je houden he!

Maya je weet het hé! Bedankt voor alles, ik ben SUPER SUPER BLIJ…..
Grote dank 

Marieke Berkers – Eigenaar (Gastouder)  ‘Koetje Boe’, 29 jaar
Someren, 6 Augustus 2014

 

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter