Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Lotje

Lotje ten Hoven comp

Eind februari ben ik de uitdaging aangegaan om wat kilo's kwijt te raken. Ik had geen overgewicht, maar ik zat niet lekker in mijn vel en zelf lukte het maar niet om die extra kilo's kwijt te raken. Gelukkig is dat door Maya Healthy Weight wel gelukt. In ongeveer vier maanden is het me gelukt om bijna 7 kilo kwijt te raken.

Dit was een hele uitdaging, omdat het redelijk langzaam ging. Hierdoor raakte ik wel eens gefrustreerd en was ik bang dat het me niet zou gaan lukken. Gelukkig was daar dan Regina, die mij vol enthousiasme erdoorheen heeft weten te slepen en elke week weer mij weer een boost heeft kunnen geven. Door die boost is het me uiteindelijk wel gelukt en wat ben ik trots!
 
Ik heb het dieet erg goed vol kunnen houden. Het voelde overigens voor mij niet als een dieet, maar als een verandering van mijn leefstijl. Ik heb het zeer prettig ervaren en de verandering in mijn leefstijl zal ik voor altijd doorpakken. De recepten van de site waren erg lekker en ik heb overdag en ‘s-avonds weinig last van een hongergevoel gehad.
Het was niet altijd makkelijk en het afvallen deed meer met mij dan ik van te voren had gedacht. Gelukkig was Regina een grote steun tijdens dit traject en met haar eigen ervaringen en mooie verhalen maakte dit een stuk makkelijker!

Ik ben ontzettend blij en trots op het resultaat. Ik ben er klaar voor om zelf door te gaan en mijn nieuwe leefstijl door te pakken! Ik hoop hiermee zelfs nog wat extra kilo af te kunnen vallen en dit vertrouwen heb ik!
 
Lotje ten Hoven,
Student, 23 jaar
Someren 18 mei 2020
 

Twitter-nieuws

Gewicht verliezen? In de maand september GRATIS inschrijven, u bespaart € 39,00 Deze week nog 1 intake vrij : vrijdag 4 september 10.30 uur.
woensdag 02 september 2020 09:04
WIL JIJ NU AL STARTEN MET GEWICHTSVERLIES? DEZE WEEK NOG 2 INTAKES VRIJ DINSDAG 21 JULI 16.15 OF WOENSDAG 22 JULI 10.45 BEL 0654922770
maandag 20 juli 2020 10:02
Gezond zijn en blijven. Doe jij ook mee aan de suiker challenge? https://t.co/ExXzEH7nvg
woensdag 29 april 2020 08:55
Heb jij ook een extra boost nodig? Een sinaasappel doet zijn werk, maar een mooie krachtige multivitamine geeft net… https://t.co/apl2m7DB8O
donderdag 12 maart 2020 11:11

Follow MayaMerrington on Twitter