Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Lotje

Lotje ten Hoven comp

Eind februari ben ik de uitdaging aangegaan om wat kilo's kwijt te raken. Ik had geen overgewicht, maar ik zat niet lekker in mijn vel en zelf lukte het maar niet om die extra kilo's kwijt te raken. Gelukkig is dat door My Healthy Weight wel gelukt. In ongeveer vier maanden is het me gelukt om bijna 7 kilo kwijt te raken.

Dit was een hele uitdaging, omdat het redelijk langzaam ging. Hierdoor raakte ik wel eens gefrustreerd en was ik bang dat het me niet zou gaan lukken. Gelukkig was daar dan Regina, die mij vol enthousiasme erdoorheen heeft weten te slepen en elke week weer mij weer een boost heeft kunnen geven. Door die boost is het me uiteindelijk wel gelukt en wat ben ik trots!
 
Ik heb het dieet erg goed vol kunnen houden. Het voelde overigens voor mij niet als een dieet, maar als een verandering van mijn leefstijl. Ik heb het zeer prettig ervaren en de verandering in mijn leefstijl zal ik voor altijd doorpakken. De recepten van de site waren erg lekker en ik heb overdag en ‘s-avonds weinig last van een hongergevoel gehad.
Het was niet altijd makkelijk en het afvallen deed meer met mij dan ik van te voren had gedacht. Gelukkig was Regina een grote steun tijdens dit traject en met haar eigen ervaringen en mooie verhalen maakte dit een stuk makkelijker!

Ik ben ontzettend blij en trots op het resultaat. Ik ben er klaar voor om zelf door te gaan en mijn nieuwe leefstijl door te pakken! Ik hoop hiermee zelfs nog wat extra kilo af te kunnen vallen en dit vertrouwen heb ik!
 
Lotje ten Hoven,
Student, 23 jaar
Someren 18 mei 2020
 

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter