Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Patricia

patricia bennebroek1

Vorig jaar september was ik het officieel helemaal beu!! Mijn gewicht…ik kreeg er geen vat op. Crackertje, yoghurtje, fruitje, geen ontbijt, geen toetje noem maar op en ga maar door. De kilo’s gingen er niet vanaf. In mijn beleving gooide de hormoon therapie die ik moest volgen ook een hoop hindernissen en obstakels op mijn weg. Superirritant!

Kortom ik wilde handvaten, Iemand die mij kon vertellen wat te doen, wanneer te eten, wat niet te eten, enz enz.

De keuze was zo gemaakt. In het verleden was ik al eens 3 weken gestart bij Maya Healty Weight, om medische redenen ben ik moeten stoppen. Toen ging het al lekker, dat wilde ik weer oppakken.

Zo gezegd zo gedaan.

Iedere week ging ik vol goede moed naar de afspraak, ik noteerde iedere dag in het eetdagboek wat ik at, dit gaf me goede inzichten, het was tevens een hulpmiddel om me te herinneren dat ik nog iets moest eten of drinken. De weegschaal was na de start steeds een soort van vriendelijk voor me, de kilo’s vlogen er niet af, de onsjes wel………… Dankzij de motiverende woorden van Maya, Regina, mijn gezin en omgeving lukte het me om mijn schouders eronder te zetten en mijn feestjes te vieren.

De tips om maaltijden lekker, leuk en “maya” proof te maken zorgen ervoor dat het zo goed ging. Het advies op mijn “help ik ga uit eten vragen” of “ik heb een feestje vraag” nam ik graag ter harte! De recepten in de databank zijn heerlijk. Ik ben er gewoon een betere kok van geworden. Vraag maar na aan m’n man. Mijn mindset veranderde!

En nu…….nu zegt de weegschaal dat er 18.3 kilo vanaf is! Bizar, Geweldig en Ongelooflijk! Door lekker en goed te eten is er 18.3 kilo vanaf en toch geniet ik van bijvoorbeeld mijn wijntje. Als ik in de spiegel kijk dan zie ik het zelf nog niet… ik moet er denk ik nog even aan wennen. Tjonge jonge toch 18.3 kilo!

Een hele Dikke dank je wel.

Patricia Bennenbroek, 39 jaar
Someren 6 april 2020
 

Twitter-nieuws

Gezond zijn en blijven. Doe jij ook mee aan de suiker challenge? https://t.co/ExXzEH7nvg
woensdag 29 april 2020 08:55
Heb jij ook een extra boost nodig? Een sinaasappel doet zijn werk, maar een mooie krachtige multivitamine geeft net… https://t.co/apl2m7DB8O
donderdag 12 maart 2020 11:11
De lente komt eraan. Nu afvallen? intakes dinsdag 12.15 of 18.15; woensdag 14.45 of vrijdag 12.15; info@mayahealt… https://t.co/0E3hYL4nOv
zaterdag 07 maart 2020 12:11
Op weg naar de lente? Dan nu starten met afslanken. Intakes vrij woensdag 10.45 en 15.00; donderdag 10.30 en 12.3… https://t.co/GlQbZ77HVK
maandag 02 maart 2020 13:21

Follow MayaMerrington on Twitter