Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Dave

Dave compositeMijn verhaal begint in de zomer van 2017, ik merk dat ik steeds zwaarder wordt en mijn kleding zat hierdoor niet meer fijn, de makkelijkste oplossing zou dan zijn om alles een maatje groter te kopen echter voor mij was dat geen optie. Een ander gevolg van het overgewicht was dat ik er last van begon te krijgen in de dagelijkse dingen, voelde me minder fit en had weinig energie.

Er zat dus maar 1 ding op, het roer moest om! Ik had mezelf voorgenomen om in oktober / november 2017 te beginnen met afvallen, hierdoor had ik tijd genoeg om mezelf voor te bereiden en iemand te zoeken die mij kon helpen met begeleiden.

Na het lezen van Maya’s website met de succesverhalen en dat je met haar dieet toch lekker kon eten en afvallen tegelijk was ik ervan overtuigd dat Maya mij kon helpen met afvallen en het uiteindelijk doel mijn levensstijl te veranderen.

Eind oktober 2017 had ik een intake gesprek en kwam de waarheid boven tafel  90,6 kg zonder blikken of blozen. We spraken af om 15 kg af te vallen in een tijdsbestek van 15 weken. Vanaf dat moment heb ik voor mezelf de knop omgezet en ben ik er voor gegaan! Het dieet is mij heel erg meegevallen door de heerlijke gerechten die vers zijn en makkelijk te bereiden.  Je staat echt niet langer in de keuken dan anders. Voor mij was de start van het dieet met de appel dag eigenlijk het zwaarst daar ik nagenoeg geen fruit lust, maar dit was geen excuus dus 5 appels gegeten wel met moeite hoor.

Tijdens het dieet heb ik me precies gehouden aan wat Maya voorschreef met als resultaat dat de kilo’s er werkelijk vanaf vlogen en dat Maya af en toe zelfs verbaasd was dat het zo hard ging.         Het dieet heb ik absoluut niet als een straf ervaren en heb geen honger geleden, elke week tijdens het consult kwam er een positief resultaat op de weegschaal, wat mij alleen maar meer energie gaf om het zo door te zetten.

Na 11 weken had ik mijn doel al meer dan bereikt  in totaal 17,9 kg afgevallen, iets om echt trots op te zijn!

Bij het schrijven van dit verhaal op 03-02-2018 zit ik in de laatste week van mijn stabilisatie periode en ben ik in totaal 18,7 kg afgevallen.
Ik ben er trots op dat ik zoveel kilo’s kwijt ben, voel me er veel beter bij, heb meer energie en ben fitter als een paar maanden geleden. Mijn kleding zit niet meer te strak is zelfs te ruim dus de garderobe kan ook vernieuwd worden.

Ik krijg complimenten van iedereen en dat is natuurlijk altijd fijn om te horen, maar het afvallen heb ik uiteindelijk voor mezelf gedaan omdat het echt niet meer langer zo kon.

Hoe nu verder? Mijn levensstijl zal ik voorgoed moeten aanpassen, ik heb voor mezelf de 80/20 regel in het leven geroepen wat inhoudt dat ik  5 dagen per week me zoveel mogelijk hou aan het dieet met de heerlijke recepten van Maya, en dit geeft mij dan de ruimte om in het weekend extra dingen te nemen en dan even nergens op te hoeven letten.


Dave Kriek
Accountmanager 38 jaar

Someren, 3 februari 2018

 Terug

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter