Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Laura

Laura

Tja, ik als Limburger geniet nogal van het Bourgondisch leven, vlaai en op zijn tijd een wijntje.
Ik heb gezellige vrienden met wie ik samen met mijn man geniet van lekker eten en heb vanwege mijn werk een heerlijk sociaal leven in Maastricht. Zelf zat ik prima in mijn vel en had er geen moeite mee dat er de afgelopen jaren na de zwangerschappen van onze twee geweldige kinderen de nodige kilootjes bleven ‘plakken’.
Maar mijn knop ging toch om toen in de zomer van 2017 mijn kleding van 2016 niet meer pasten.
Ook vond ik het steeds vaker verschrikkelijk om foto’s van mij zelf terug te zien. En besloot ik voor een gezond BMI te gaan, zodat ik samen met mijn man en kinderen gezond oud kan worden.
Maar hoe ga ik het aanpakken… ik sport al twee keer in de week en houd niet van snoep en koekjes ect. Wat moet ik dan gaan veranderen……
Zelf ben ik erg een tegenstander van diëten met shakes, koolhydraatarm ect. Mijn mening is dat je met ‘gezond’ eten en sporten ook een gezond BMI kan bereiken. En dat heeft Maya zeker bewezen.
In dezelfde zomer van 2017 lag ik met een vriendin aan het zwembad samen met de kinderen.
Ook zij genoot van het Bourgondisch leven en op zijn tijd een wijntje maar viel ondertussen zichtbaar af. Ik was verbaasd dat ze ondanks dat toch afviel. Zij vertelde over Maya en haar positieve enthousiasme. Snel heb ik naar Maya’s website gegoogled en haar succesverhalen gelezen. En ja hoor ik besloot ervoor te gaan.

Eenmaal bij Maya zag ik in dat je heel lekker kunt eten met af en toe een wijntje toch afvalt.
Onder genot van een gezellig praatje met Maya kon ik meteen kijken hoeveel ik weer kwijt was aan gewicht, dat deed mij veel goeds. Maya had voor mij ook veel bruikbare tips en als het een keer niet zo goed ging met het verliezen van gewicht stond zij weer klaar met de positieve kant van alles bekijken en kon ik er weer tegenaan!

Ik ben op 11 september 2017 begonnen en schrijf nu medio januari 2018.  
In totaal ben ik iets meer als 15 kg afgevallen maar zit nu in mijn stabilisatie fase. Volgens Maya zou je dan zelf ook nog een paar kilo kunnen afvallen. Wie weet lukt met me om voor de zomer nog zelf 5 kg af te vallen. Toen ik begon was mijn streven 15 kg kwijt te raken voor de zomervakantie 2018 en daar zou zijn ik al tevreden mee zijn, maar de 15 kg ben ik nu al in januari kwijt!!

De kinderen en mijn man eten lekker mee met de recepten van Maya. Mijn man was door mijn enthousiasme ook gemotiveerd om mee te doen en is hierdoor ook een flinke 15kg afgevallen.
Zelfs de kinderen zeggen elke avond mama wat krijgen we vanavond te eten.
Toch wel iets lekkers van Maya smily
Door het verliezen van gewicht ga je ook anders naar jezelf kijken en zit je lekkerder in je vel.
Ik voel me 10 jaar jonger!! Heb nog meer energie om leuke dingen te ondernemen.
Je kunt leuke kleren kopen en je omgeving geeft je complimenten en dat doet heel goed.
Ik heb mijn oude garderobe weggedaan en nieuwe kleren gekocht voor de nieuwe ik waar ik MEGA trots op ben!

 

Laura de Rijck
Analist, 35 jaar

Swalmen, 21 januari 2018

Terug

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter