Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Gina

Gina composite
Bij mij kun je aan mijn lijf zien hoe het met mij gaat. Stress, ziek zijn, verdriet: dat alles plakt er als kilo’s aan. De laatste jaren, maar met name het jaar voor mijn scheiding, ben ik erg zwaar geworden. Het ging zowel mentaal als fysiek slecht met mij. Nadat we uit elkaar zijn gegaan, ben ik langzaam weer opgekrabbeld. Toen ik alles weer op orde had in mijn leven, nam ik me voor ook de stresskilo’s kwijt te raken. Een paar keer begonnen met lijnen, echter het lukte maar niet. Als ik eraan dacht hoeveel kilo’s ik graag kwijt zou willen, zakte de moed me in mijn schoenen.

Totdat ik in december een kennis van mij tegenkwam die ik al een paar maanden niet had gezien. Superslank! Zij vertelde over haar positieve ervaring met Maya, 18 kilo afgevallen in relatief korte tijd. De volgende dag heb ik Maya meteen gemaild en een afspraak gemaakt. Eerlijk is eerlijk, ik vond het best duur. Maar ik besloot dit traject te zien als een cadeau aan mezelf. Ik had als doel 20 kilo lichter te zijn met mijn verjaardag in augustus. En droomde stiekem over 25 kilo, maar dat leek met niet al te realistisch gezien mijn eerdere lijnpogingen.

Maar vanaf de eerste week ging het afvallen als een speer. Natuurlijk heb ik het ooit moeilijk gehad, bijvoorbeeld als ik ziek was. Dan heb ik zo’n (psychische) honger! Maar over het algemeen is het super goed gegaan. En het is niet zo dat ik helemáál geen leuke en/of lekkere dingen mocht. Ik ben een weekendje weggeweest, paar keer naar een wijnproeverij en verschillende keren gaan lunchen en uit eten. Maar ik heb wel steeds bewust gekozen wat ik de moeite waard vond om een keer als “extraatje” te pakken en pakte daarna de draad meteen weer op. En voor de rest heb ik me keurig aan de richtlijnen van Maya gehouden. Met resultaat! Deze week is mijn verjaardag: ik heb mijn doel en ook mijn stiekeme droom behaald.
Ik heb trouwens erg veel steun gehad aan mijn dochter van 14: zij ging iedere week met mij mee naar Maya en bleef dan in de wachtkamer zitten, als morele steun. Bedankt meiske en vooral ook bedankt Maya.

 

Gina Bijnen
Sales medewerker, 44 jaar

Helmond, 11 augustus 2017

Terug

Twitter-nieuws

Gewicht verliezen? In de maand september GRATIS inschrijven, u bespaart € 39,00 Deze week nog 1 intake vrij : vrijdag 4 september 10.30 uur.
woensdag 02 september 2020 09:04
WIL JIJ NU AL STARTEN MET GEWICHTSVERLIES? DEZE WEEK NOG 2 INTAKES VRIJ DINSDAG 21 JULI 16.15 OF WOENSDAG 22 JULI 10.45 BEL 0654922770
maandag 20 juli 2020 10:02
Gezond zijn en blijven. Doe jij ook mee aan de suiker challenge? https://t.co/ExXzEH7nvg
woensdag 29 april 2020 08:55
Heb jij ook een extra boost nodig? Een sinaasappel doet zijn werk, maar een mooie krachtige multivitamine geeft net… https://t.co/apl2m7DB8O
donderdag 12 maart 2020 11:11

Follow MayaMerrington on Twitter