Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Daniek

Daniek aartsIk ben Daniek, 22 jaar oud. Een hele dunne ben ik nooit geweest, maar werd langzaamaan steeds wat zwaarder.
 
Dat ging ineens wat sneller toen ik ben gaan samenwonen. Totdat ik eind van de zomer zoiets had van dit kan niet meer, hier moet ik wat aan doen.
 
Ik ben zelf gaan lijnen op mijn manier, hierdoor raakte ik 3 kilo kwijt in een half jaar tijd. Dat vond ik niet snel genoeg en besloot daarom om hulp te gaan zoeken. Ik heb besloten naar Maya te gaan omdat mijn moeder en broer hier ook met blijvend succes zijn afgevallen.
 
Ik kon meteen dezelfde dag terecht en ben ook  de dag erna begonnen. Ik moest juist meer gaan eten dan wat ik deed, en wat je mocht eten was nog lekker ook. Ik heb ook geen moment honger gehad.  Ik zag thuis op de weegschaal al dat het succes had en keek er ook wekelijks naar uit om naar Maya te gaan. Door de weeks vond ik het makkelijk om me aan het dieet  te houden, de weekenden en feestjes waren wat moeilijker maar zelfs toen heb ik me meestal van de verleidingen kunnen weerhouden en dat werd op de weegschaal dan weer beloond.
 
Ik begon ook aan mijn kleren te merken dat ze langzaamaan te groot werden, en vond het helemaal geen straf om nieuwe te gaan kopen. Het gaf ook een goed gevoel  dat mensen het begonnen te zien, en de complimenten die je dan krijgt zijn ook motiverend.
 
Ook al ging ik graag naar Maya, zal ik er alles aan doen om te zorgen dat ik hier na de stabilisatie niet meer terug hoef te komen. Nu kan ik met trots zeggen dat ik 15 kilo afgevallen ben, waarvan 12 bij Maya in maar 9 weken tijd.
 
 

Daniek Aarts, 22 jaar
Verpleegkundige

 

Neerkant 27 Maart 2017

 

Terug

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter