Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Daphne

daphne comp2Sinds mijn puberteit ben ik al bezig met mijn gewicht.

Ik was al naar een aantal diëtistes geweest maar dan viel ik 1 kilo af en voordat ik het wist zat die kilo er weer aan.

In de zomervakantie had ik nergens naar gekeken en was ik weer een aantal kilo’s zwaarder en zat ik niet meer lekker in mijn vel. Op mijn werk had ik al verschillende verhalen gehoord over Maya. En in september dacht ik nu is het genoeg geweest en heb ik een afspraak gemaakt bij Maya. Na mijn intake was ik razend enthousiast en ben ik volle goede moed begonnen.

Na de eerste week was ik al 1,2 kg kwijt, dat motiveerde zo goed.

En wat deed ik nu precies anders? Ik paste alleen mijn eetpatroon aan, de kaas en de vleeswaren verving ik in mager beleg of slankie smeerkaas. Ik at iedere dag fruit en nam bijna iedere dag een schaaltje yoghurt of magere kwark.

Doordeweeks ging het afvallen mij heel goed af. Alleen in de weekenden was mijn grootste boosdoener de alcohol.... Bijna ieder weekend was er wel weer een feestje en dus tijd voor een wijntje of borreltje. Ik heb voor mezelf moeten kiezen, ‘wat is er belangrijker voor mij, de alcohol of mijn lichaam?’ en heb ik dus gekozen voor mijn lichaam. Af en toe een wijntje is niet erg als het maar met mate was, en daar kon alleen ikzelf voor zorgen.

Ook met de feestdagen was het natuurlijk niet makkelijk want je doet bijna niks anders als eten en drinken bij familie. Maar in mijn achterhoofd moest ik goed onthouden: ‘blijf zo dicht mogelijk bij je dieet en ga niet extra zondigen omdat je nu toch al zondigt’.

Uiteindelijk na 16 weken ben ik 9,5 kilo afgevallen, en daar ben ik super trots op!

De wekelijkse gesprekken met Maya waren heel motiverend en zo ging ik vol goede moed de nieuwe week weer in! Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb, en het voelt dan ook zo goed om zoveel complimenten te krijgen over hoe je er nu uitziet. En 1 ding is zeker, ik wil nooit meer terug naar hoe ik eerst was!

Maya, bedankt voor alles!!


Daphne Groenen, 19 jaar
Kapster
 
Soerendonk 9 februari 2017

Terug

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter