Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Jean-Pierre

jean-pierreSamen met mijn vrouw Sabina ben ik in November 2012 naar Maya gestapt met de bedoeling af te vallen. Dat is Sabina zowel als mij gelukt en op 24 april 2014 had ik het laatste consult bij Maya.  Ik ben zelfs “op eigen houtje” daarna nog wat meer kilo’s afgevallen. Ik heb een jaar of drie ruim het gewicht zo weten te houden, maar enkele jaren en vakanties verder waren er toch weer een paar kilo bijgekomen.

In het voorjaar van dit jaar besloot Sabina de 5 kilo die er bij waren gekomen weer zo snel mogelijk kwijt te gaan raken en binnen 2 maanden was ze “klaar”. Alleen bij mij was er geen gram af gegaan, ondanks dat wij samen hetzelfde aten. Ik moet er wel bij zeggen dat ik mezelf toch soms wat meer extra’s gunde dan het dieet kon verdragen!

Toen werd het  tijd  om die laatste kilo’s ook kwijt te raken en op 12 oktober ben ik gestart met mijn appeldag. Diezelfde avond was mijn consult en Maya viel bijna van haar stoel toen zij mij zag, want ik was slanker dan op 24 april twee jaar eerder! Wat zij natuurlijk niet had meegekregen was dat ik na mijn laatste consult in 2014 ik nog meer was afgevallen!

Maar evengoed het is nu inmiddels 9 november en na mijn “herstart” op 12 oktober heb ik mijn doel al bereikt.

En nu betekent dat ik met mijn gewicht van 72 en een BMI van 25 kan zeggen: het is goed zo.”

Jean-Pierre Nuijens, 47 jaar
wegenbouwer
 

Someren 30 November 2016

Terug

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter