Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Daniëla

Daniela composite

Ik was tussen 2015 en 2016 zo’n 10 kilo aangekomen. Ik zat zowel fysiek als mentaal daardoor niet lekker in mijn eigen lichaam. Ik wist dat er maar één manier was om daar verandering in te brengen… mijn eetpatroon aanpassen. 

Vanaf de dag dat ik mentaal de bewuste knop had omgezet heb ik contact opgenomen met Maya, was ik gemotiveerd en had ik als doel om zo spoedig mogelijk op een voor mij acceptabel gewicht te komen.

Ik heb al die weken gedisciplineerd mijn maaltijden gebruikt. En ja, ook ik had wekelijks een feestje, lunch, weekendje weg of wat dan ook. Maar de wil om af te vallen was vele malen sterker dan de verleidingen die op mijn pad kwamen. Ik ben nooit in de zogenaamde “slachtofferrol” gekropen. Ik zei nooit tijdens een etentje of feestje “dat mag ik niet”. Ik praatte er met andere niet over, ik deed mijn ding. Ik at of dronk datgene wat het meest verantwoord was tijdens het afvalproces. Afvallen deed ik namelijk voor mezelf en niet voor een ander.

In 14 weken ben ik 13 kilo afgevallen. Dankjewel Maya voor onze fijne gesprekjes en de wekelijkse handvatten die jij mij gaf!

 

Daniëla
Office Manager , 46 jaar
 
Someren 21 September 2016
 

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter