Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Linda

linda roumen composite
Ik ben altijd al bezig geweest met mijn gewicht. Voordat ik kinderen kreeg flink afgevallen en gedacht dat komt er nooit meer aan. Maar helaas gaat het toch weer verkeerd en komen de kilo’s er weer aan.
 
Zelf weer van alles geprobeerd om af te vallen, maar het lukte niet totdat ik over Maya hoorde en dacht zal toch eens een afspraak maken.
 
Ik ging er met een heel open gevoel heen, zo van ‘we zullen wel zien’. Maar na dat gesprek was ik al super enthousiast en besloot meteen te beginnen. Dat was in november 2015!
 
Na de eerste week ging ik terug en voelde ik me al wat beter, en ja hoor 2,9 kilo eraf. Dat stimuleert wel. En zo ging het week na week iedere keer een mooi resultaat. Voelde me steeds fitter en energieker. De gesprekken met Maya waren super fijn en als er even iets niet duidelijk was hielp ze me super fijn.
 
Het kostte me geen enkele moeite om gewoon anders te eten en de goede keuzes te maken van wat wel en niet te nemen. Nu ik in totaal ruim 25 kilo ben afgevallen, voel ik me goed, super fit en veel energieker dan voorheen. Maya heel erg bedankt voor alle fijne gesprekken en je goede begeleiding.

Linda Roumen
Verkoopmedewerkster slagerij, 38 jaar
 
Someren 18 Mei 2016
 

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter