Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Linda

linda roumen composite
Ik ben altijd al bezig geweest met mijn gewicht. Voordat ik kinderen kreeg flink afgevallen en gedacht dat komt er nooit meer aan. Maar helaas gaat het toch weer verkeerd en komen de kilo’s er weer aan.
 
Zelf weer van alles geprobeerd om af te vallen, maar het lukte niet totdat ik over Maya hoorde en dacht zal toch eens een afspraak maken.
 
Ik ging er met een heel open gevoel heen, zo van ‘we zullen wel zien’. Maar na dat gesprek was ik al super enthousiast en besloot meteen te beginnen. Dat was in november 2015!
 
Na de eerste week ging ik terug en voelde ik me al wat beter, en ja hoor 2,9 kilo eraf. Dat stimuleert wel. En zo ging het week na week iedere keer een mooi resultaat. Voelde me steeds fitter en energieker. De gesprekken met Maya waren super fijn en als er even iets niet duidelijk was hielp ze me super fijn.
 
Het kostte me geen enkele moeite om gewoon anders te eten en de goede keuzes te maken van wat wel en niet te nemen. Nu ik in totaal ruim 25 kilo ben afgevallen, voel ik me goed, super fit en veel energieker dan voorheen. Maya heel erg bedankt voor alle fijne gesprekken en je goede begeleiding.

Linda Roumen
Verkoopmedewerkster slagerij, 38 jaar
 
Someren 18 Mei 2016
 

Twitter-nieuws

@vierhoog Wat leuk voor haar ! ik hoop dat ze een leuke reispartner vind! ook voor jou fijn 😉🙃
vrijdag 14 juni 2019 06:14
WIL JIJ NOG VÓÓR DE ZOMER KILO'S KWIJT? DEZE WEEK NOG 4 INTAKE PLAATSEN MAANDAG 15.30 OF 17.00 EN DINSDAG 14.45 OF… https://t.co/eeP8a3LvyX
vrijdag 31 mei 2019 10:09
GEZOND ? GOEDE BLOEDDRUK ?https://t.co/NLnIkohOIA
vrijdag 31 mei 2019 10:07
wil jij wat meer weten over voeding, geen onzin verhalen en duidelijk; ik beveel het tijdschrift van Gert Schuitema… https://t.co/JFV0MdZeaO
zondag 28 april 2019 10:29
Te veel paasbrood paaseieren gesnoept? Niet uitstellen tot morgen wat vandaag kan? intake opties de week na Pas… https://t.co/fFJsnF0ciM
zaterdag 20 april 2019 07:57

Follow MayaMerrington on Twitter