Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Lisette

Lisette Wouters composite
Ik val maar gelijk met de deur in huis. Mijn naam is Lisette, ik ben dochter van een ondernemende kapster die op 19 oktober 1951 een eigen kapsalon startte en wiens zaak ik van haar, ik zou haast zeggen uiteraard, heb overgenomen.
Een kapster ziet zichzelf de hele dag in de spiegel en ik kan niet zeggen dat ik de laatste tijd met plezier keek, maar hoe je het plooit of keert je kunt  niet om de spiegel heen.

Eind januari kwam een van mijn klanten stralend en met een goed figuur de salon binnen en op die dag viel me nog meer op dat er toch wel iets te veel vetjes rondom mijn taille was gaan zitten. Al gauw belde ik Maya en op 1 februari begon mijn dieet. Ondanks dat we in de eerste week vrienden uit Ierland te logeren hadden ben ik meteen de volgende dag van start gegaan. Het was passen en meten, uiteten en dagjes weg , maar ik voelde me heel prettig bij het dieet. En na een week was er al 1,1 kilo af . Een mooie opsteker voor de rest van de kilo’s.

De afgelopen maanden hebben we, zoals waarschijnlijk veel mensen, diverse etentjes en feestjes gehad, zelfs nog meer logées uit het buitenland op bezoek gehad; maar ik heb geprobeerd om alles zoveel mogelijk in te passen. Ik ben met de week enthousiaster en slanker geworden! Vandaag heb ik mijn dieetperiode afgesloten met een gewichtsverlies van 8,8 kilo.

En of ik mijn ogen nog sluit als ik mijn klanten aan het knippen of verven ben? Welnee ik moet opletten dat ik niet te veel naar mezelf kijk! Ik ga ervan uit dat ik de komende maanden, jaren doorga in dezelfde leefstijl als de laatste periode met als resultaat dat alle kleren die ik in mijn kast heb hangen mij blijvend passen.
 
Wat ik kan, kun jij ook ! Doen en veel plezier erbij …….
 
 
Lisette Wouters
Kapster, 64 jaar
 

Asten Mei 2016

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter