Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Maartje

Maartje van den Elsen composite
Klaar met mezelf, dat was ik in januari 2015. Een spreekwoordelijke druppel had mijn “emmertje” doen overlopen.
 
Ik liep al maanden rond met het idee, morgen ga ik beginnen met afvallen.. nee volgende maand..
 
En toen heb ik gewoon de stap genomen en gebeld! Ik wilde proberen, om (een voor mij) een onmogelijke taak te volbrengen.. 10-15 kilo afvallen. 15 Januari was het zo ver. Mijn intake, zoals alle andere afspraken die er na kwamen natuurlijk gezellig gekletst en ook serieuze dingen besproken, want ja, Maya is ook een beetje een therapeut. ;) Dus ik ging vol goede moed aan de slag, de eerste 10 kilo vloog er af! Wauw! Was er een beetje beduusd van en toen ging mijn “knop” volledig om. Want het bleef zo makkelijk gaan. Binnen 6 maanden tijd had ik ruim 25 kilo verloren.
 
Ik kreeg van allerlei mensen te horen dat ik er zo goed uit zag, en ook Maya herhaalde dat elke keer. Ja dan gaat je zelfvertrouwen wel groeien hé! Moeilijk is het niet om af te vallen, als je maar wil! Er staan ook lekkere recepten in de database en ik ging daar zelf op verder, door allerlei recepten uit te proberen met ingrediënten die “Maya-proof” zijn zoals ik dat zelf noemde. Of wat recepten een beetje te veranderen zodat ze nog lekkerder waren. Ik kreeg het plezier in koken terug, wat ik heel lang gemist had.
 
Ook het shoppen is voor mij nu weer een genot. De winkels verkopen leuke dingen die ik nu ook aan pas, ik hoef niet meer eindeloos te zoeken naar iets wat leuk is, én in mijn maat te koop is.
 
Mezelf fijn voelen in mijn eigen vel, mezelf niet meer de dikste voelen van mijn vriendinnen, en stiekem jaloers zijn op ze omdat ze zo leuke kleren aan hebben, dat is niet meer. Nu zijn zij degene die tegen me zeggen “wauw, dat shirtje waar heb je dat gehaald?!”.  Ook ben ik een actievere moeder voor onze dochter van 3, ben niet meer zo lui en snel moe. Dat vond ik het aller belangrijkste!
 
Nu ben ik alweer een tijdje op gewicht en het gaat goed, je verandert je levensstijl ook een beetje.
 
Bedankt voor alles lieve Maya!
 
 
Groetjes

Maartje vd Elsen
 
Pedagogisch medewerker, 27 jaar

Someren 26 Juli 2015

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter