Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Betsie

BETSIE
"De wil was er de weg vond ik bij Maya"De oorzaak van mijn overgewicht is gekomen nadat ik ben gestopt met roken.
 
 
In het begin was er geen vuiltje aan de lucht, maar na enkele maanden te zijn gestopt begon mijn lichaam aardig te veranderen en de kilo's kreeg ik cadeau.
 
 
Resultaat: kleding zat veel te strak, humeur als ik me in de spiegel zag daalde, weegschaal werd vermeden, ....help!!help!! wanneer stopt het en wat doe ik fout?
 
Wie heeft hier antwoord op en kan mij helpen zodat ik me weer beter en goed ga voelen?
 
Daar kreeg ik antwoord op nadat ik op de advertentie van Maya ben ingegaan. In mijn verzoek via haar formulier heb ik duidelijk aangegeven:
 
"ik ben er klaar mee en ben er klaar voor".                                                                                             
Op 3 januari 2015 kreeg ik een inspirerend intakegesprek met Maya en ben vol goede moed begonnen. Mijn weegschaal kwam weer voor de dag en elke week kreeg ik weer een bevestiging dat: met goede begeleiding, mijn eigen wil ik vol trots mijn ideale gewicht na 3 maanden weer heb bereikt.
 
Wat me opvalt nu ik mijn streefgewicht weer terug heb is, dat zowel in het dagelijks leven maar ook al die feestjes je bewuster keuzes maakt voor dat je iets neemt. Sterker nog ik sla niet alles af, ik kom niks tekort maar omdat ik bewuster ben gaan eten en drinken is het ook nog eens leuk. Maya bedankt voor je hulp.                                                                                                          
Vriendelijke groet,
Betsie van den Eerenbeemt, Consulente cosmetica, 61 jaar
Heusden, 24 april 2015
 

Twitter-nieuws

Gewicht verliezen? In de maand september GRATIS inschrijven, u bespaart € 39,00 Deze week nog 1 intake vrij : vrijdag 4 september 10.30 uur.
woensdag 02 september 2020 09:04
WIL JIJ NU AL STARTEN MET GEWICHTSVERLIES? DEZE WEEK NOG 2 INTAKES VRIJ DINSDAG 21 JULI 16.15 OF WOENSDAG 22 JULI 10.45 BEL 0654922770
maandag 20 juli 2020 10:02
Gezond zijn en blijven. Doe jij ook mee aan de suiker challenge? https://t.co/ExXzEH7nvg
woensdag 29 april 2020 08:55
Heb jij ook een extra boost nodig? Een sinaasappel doet zijn werk, maar een mooie krachtige multivitamine geeft net… https://t.co/apl2m7DB8O
donderdag 12 maart 2020 11:11

Follow MayaMerrington on Twitter