Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Saskia en Sander

saskia sander composite
Tja, waar beginnen we ons verhaal.... Begin je bij het samenwonen in 2008 toen er misschien een kilootje bij kwam... Of toch bij ons trouwen, wat natuurlijk ook een tijd is, waarin je veel moet feesten... Misschien is dan toch ons excuus dat we samen 2 keer zwanger geweest zijn. Samen inderdaad, want de man moet tegenwoordig meezwangeren.
We weten in ieder geval wel wanneer de beslissing genomen werd om het roer om te gooien.  We hadden onze vakanties achter de rug en wilde een paar leuke foto's op facebook zetten. Tijdens het uitzoeken kwamen we er achter dat er geen foto meer tussen zat waar we enigszins voordelig op stonden.

Hierop was de beslissing genomen door Saskia om af te gaan vallen. Ik vond het op dat moment niet noodzakelijk, maar ik sloot me aan bij mijn vrouw. Ze pakte de telefoon en belde Maya. Een week erna zijn we beginnen, maar we besloten ons nog een weekend uit te leven.

We hadden ons voorbereid om onze eetgewoontes gedurende 14 weken drastisch om te gooien, maar dat bleek lastiger als gedacht. Vooral de eerste 14 dagen waren moeilijk maar elk begin is moeilijk, maar na de  dagen door te bijten verdween de vetzucht als sneeuw voor de zon.

Na enkele weken waren we gewend aan ons nieuwe eetpatroon en groeide de overtuiging dat dit onze nieuwe manier van eten werd. De crackers, het lightbeleg, de hoeveelheid groenten, de beperking in koolhydraten. Het paste meer en meer bij ons. 
 
Nu aan het einde van de begeleide periode zijn we trots te vertellen dat Saskia 20 kg kwijt is en Sander 28 kg. We horen dat we trots op onszelf mogen zijn, maar voor ons voelt het als een passende nieuwe manier van eten/leven. We hebben de laatste weken regelmatig momenten gehad waarbij we niet "opgelet" hebben. Een paar keer lekker doorgezakt in de kroeg, lekker gaan uit eten met een wijntje er bij en doordeweeks vallen we lekker vertrouwd weer terug op onze crackertjes!
Wij willen vooral Maya bedanken voor deze ontzettend mooie periode waarin we een gezondere, houdbare levensstijl hebben ontwikkeld.
 
Saskia van Brussel, 33 jaar - kok     
Sander van Brussel, 30 jaar - ondernemer/kok                      
Asten, 21 november 2014

Twitter-nieuws

Gewicht verliezen? In de maand september GRATIS inschrijven, u bespaart € 39,00 Deze week nog 1 intake vrij : vrijdag 4 september 10.30 uur.
woensdag 02 september 2020 09:04
WIL JIJ NU AL STARTEN MET GEWICHTSVERLIES? DEZE WEEK NOG 2 INTAKES VRIJ DINSDAG 21 JULI 16.15 OF WOENSDAG 22 JULI 10.45 BEL 0654922770
maandag 20 juli 2020 10:02
Gezond zijn en blijven. Doe jij ook mee aan de suiker challenge? https://t.co/ExXzEH7nvg
woensdag 29 april 2020 08:55
Heb jij ook een extra boost nodig? Een sinaasappel doet zijn werk, maar een mooie krachtige multivitamine geeft net… https://t.co/apl2m7DB8O
donderdag 12 maart 2020 11:11

Follow MayaMerrington on Twitter