Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Petra

PetraJa ja, als je verliefd bent leef je van de liefde zeggen ze dan. Nou, ik kwam alleen maar aan, heerlijk samen eten in alle rust, geregeld gezellig uit eten, elke avond wat lekkers op tafel èn lid geworden van de carnavalsvereniging, keigezellig, maar de Rosebiertjes en na afloop een hapje bij Henny waren funest.
 
Ik bloeide op van de liefde en groeide dicht van alle lekkernijen! Ik had altijd al overgewicht gehad en was al een aantal keren kilo’s kwijtgeraakt maar nu liep het echt de spuigaten uit. Toen mijn vriendin erg succesvol was gebleken bij Maya heb ik in augustus de stoute schoenen aangetrokken en ben 20 augustus begonnen aan mijn nieuwe leven. Want dat krijg je als je, net als ik, ongeveer 20% van je lichaamsgewicht kwijt raakt.
 
De complimentjes bleven lang uit, ik had ook niet gezegd dat ik aan het lijnen was en heb lange tijd mijn oude kleding gedragen. Maar, toen ik passende kleding ging dragen werd ik bedolven onder de complimentjes. En wat een heerlijk gevoel om voor de spiegel te staan en trots te zijn op jezelf! En belangrijker nog dan het uiterlijk, ik ben van een heel ongezond BMI naar een gezond BMI gegaan. Ik wil ze er nooit meer aan die kilo’s, ik voel me veel te goed nu. Ik probeer zoveel mogelijk om mijn eetpatroon te blijven handhaven en ben heel bewust van alles wat ik eet. En ja hoor, ik ga uit eten en doe op zijn tijd gezellig mee, maar wel met beleid, genieten en toch verstandig.
 
Dankzij Maya en de fijne gesprekken met haar ben ik nu waar ik wilde zijn:  in een gezond en slanker lichaam!! Als kers op de taart, of in dit geval als rookvlees op mijn volkoren cracker heb ik ook nog de actie gewonnen bij Maya en heb een prachtige outfit bij Van der Weerden uit mogen zoeken en krijg een stylingadvies en een professionele foto-shoot. Super!

Succes voor iedereen die de stap gaat zetten, het is echt goed vol te houden en je voelt je er zoveel beter door!!
 
Groetjes,
 
Petra Sleegers
- administratief medewerkster,  45 jaar
Asten, 12 febuari 2014

 

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter