Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Bertine

Bertine v walwijk na copyIneens was ik het helemaal zat. Het moment staat me nog helder voor de geest.
Deze zomer had ik een broek aan die in de taille sloot, en mijn buikje eronder tekende zo af, dat het nu echt tijd was om die overtollige kilootjes kwijt te raken!

In de loop van de jaren heb ik al heel wat diëten gedaan, sommigen met succes, anderen dan weer niet. Inmiddels ben ik 48 en na mijn 40ste is er “stiekemweg” een kilootje per jaar bij gekomen. Met periodes lukte het me wel er weer een paar kilo af te krijgen maar die zaten er zo weer aan. Al met al kroop de wijzer van de weegschaal langzaam maar zeker omhoog. En dan ook nog het schrikbeeld dat afvallen na je 50ste helemaal moeilijk wordt heeft me doen besluiten hulp in te roepen.

Aangezien ik al van diverse collega’s enthousiaste verhalen hoorde, en de goede resultaten zag, heb ik besloten contact met Maya op te nemen.
Dus een mail naar Maya en ik kon al snel terecht gelukkig!
Op vrijdag 26 juli 2013 had ik mijn intake-gesprek. Dat gesprek verliep zo fijn dat ik na een uurtje vol van enthousiasme en motivatie de deur uit ging. Het streefgewicht hadden we vastgesteld op 7 kilo lager dan het gewicht waarmee ik binnenkwam.
Zaterdag meteen een appeldag, hoewel ik best wat honger had die dag, was het prima vol te houden.
Een lekker recept gekookt van de site, een goede start!

In augustus had ik 2 weken vakantie en maakte me toch wel zorgen van tevoren. Met Maya besproken hoe we deze periode zouden overbruggen en het plan was om het dieet gedurende de vakantie los te laten en bij terugkomst een extra appeldag in te lassen en verder te gaan.
Maar het dieet helemaal los laten, dat durfde ik echt niet aan. Dus ik heb een heerlijke vakantie gehad, af en toe een ijsje en uit eten, en op momenten dat het kon toch gewoon het dieet aangehouden.
Resultaat na 2 weken: niet afgevallen maar ook niet aangekomen!
Dat was voor mij een hele opluchting. En het heeft me gesterkt in de gedachte dat ik na de stabilisatie mijn nieuwe gewicht kan behouden. Dus na de vakantie vol goede moed de draad weer helemaal opgepakt.
Inmiddels heb ik mijn streefgewicht ruimschoots gehaald, zelfs nog een kilootje eronder, en ben ik aan het stabiliseren.
Wat fantastisch, dit resultaat, dank aan Maya!!

Wat zijn voor mij nou de voordelen geweest en waarom raad ik het iedereen aan?
De gesprekjes met Maya waren heel waardevol en motiverend.
Met alle vragen kun je bij Maya terecht en ze weet je binnen een kwartier weer enthousiast en gemotiveerd te krijgen.

Ik heb veel meer energie dan voorheen

Eindelijk ben ik nou eens echt gezond aan het koken, heerlijk en nog makkelijk ook.

En het resultaat is het kersje op de taart. Een kledingmaat afgevallen, dus shoppen, shoppen, shoppen en alle kleding die te groot is de deur uit, deels naar vrienden, deels naar het goede doel.

Dus, stel niet uit tot morgen, wat je vandaag beginnen kunt!!

 

Eindhoven, November 2 013

Bertine v Walwijk - Secretaresse 48 jaar

Twitter-nieuws

afvallen?#intakes deze week maandag 11 feb 1345 of 1645; woensdag 13 feb 1345 of 1600; zaterdag 16 feb 1115 bel 06… https://t.co/aqluAIAHhg
zaterdag 09 februari 2019 11:48
Wil jij net als Daniëlle je leefstijl/eetstijl aanpssen én succes hebben? lees mee https://t.co/pbOjr8eyhn
vrijdag 12 oktober 2018 06:22
vakantie kilo's teveel? als je in de maand augustus start of je inschrijft maak je ook nog eens kans op een mooi… https://t.co/9E8xPY44On
zaterdag 18 augustus 2018 07:45
Interessant verhaal: https://t.co/GgXwhzmboA Daar waar Nederland zegt 3 eieren per week, zegt dit onderzoek dat 12… https://t.co/Ng1iiXrrWH
donderdag 09 augustus 2018 09:55
EEN GOEDE NACHTRUST? LEES: https://t.co/5g9vu2v0iz
maandag 02 juli 2018 14:23

Follow MayaMerrington on Twitter