Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Sandra en Patrick

sandra en patrickWij zijn Patrick en Sandra en sinds bijna anderhalf jaar een stel.
Allebei waren we emotie- en gezelligheidseters met flink wat overgewicht tot gevolg. Eenmaal samen ging vooral het eten "uit gezelligheid" door en kwamen er nog een paar kilootjes bij.


Al een paar keer dachten we samen te kunnen afvallen, alleen dat eindigde na 1, 2 of 3 weken weer in veel lekker eten. Patrick kende een paar mensen die via Maya waren afgevallen en daardoor kwamen we een paar keer terecht bij de succesverhalen op de site.


Midden november was ik, Sandra, het helemaal beu met mijn 95 kilo en heb ik Maya opgebeld om een afspraak voor ons allebei te maken en 2 weken later zijn we begonnen na onze hele kelderkast inhoud weggegeven te hebben. Het eerste doel was om 20 kilo af te vallen, later besloten we voor de 25 kilo te gaan !


Het is echt een verandering in eetgewoontes en na een paar weken waren we helemaal gewend en aten we zelfs nog veel lekkerder en vooral gezonder dan voorheen, onze smaak veranderde ook hiermee.


Heel fijn dat we dit samen konden doen, al zijn het gerechten die iedereen kan eten.
Het resultaat kwam snel, in de eerste week vielen we allebei meer dan 3 kilo af en ook de weken daarna ging het met 1,5 tot 2 kilo per week. De laatste loodjes wogen wel echt het zwaarst en gingen iets minder snel. In totaal zijn we zo'n 22 weken onderweg geweest voor onze 25 kilo, maar we hebben het allebei gehaald !! Het stabiliseren ging ook goed en we kunnen nu zelfs af en toe iets lekkers eten en er vooral heel erg van genieten zonder meteen kilo's aan te komen. Onze nieuwe eetgewoonte bevalt ons heel goed en is inmiddels ons "normale" eetpatroon geworden.


Na het bereiken van ons streefgewicht zijn we lekker gaan shoppen, allebei hadden we een compleet nieuwe garderobe nodig. Onze oude garderobe hebben we weggedaan; overgewicht is verleden tijd.

 

Helmond, Mei 2013
 
Patrick - Manager montage, 41 jaar                
Sandra - Vendor Managed Inventory Manager,  34 jaar

 

Twitter-nieuws

Wil jij slank en gezonder worden? schrijf nu in en laat je coachen NOG 3 INTAKES dinsdag 17 september 11.00 of w… https://t.co/Si8NaxqHTh
zondag 15 september 2019 15:56
Wil jij slank en gezonder worden? schrijf nu in en laat je coachen intakes maandag 9 september 10.30 of woensdag… https://t.co/tSpTVu52pF
zaterdag 07 september 2019 16:17
Terug van vakantie? met iets te veel kilo's, wacht niet langer en start nu met gewichtsverlies. Intakes maandag… https://t.co/x0XWUwa3cv
zondag 18 augustus 2019 09:58
slank gezond# fit worden én pas in het najaar op vakantie? start Nu met gewichtverliezen; intakes deze week ma… https://t.co/Z94M2JkRCL
zondag 21 juli 2019 14:26
@vierhoog Wat leuk voor haar ! ik hoop dat ze een leuke reispartner vind! ook voor jou fijn 😉🙃
vrijdag 14 juni 2019 06:14

Follow MayaMerrington on Twitter