Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Lieke

 liekeIn mei 2012 had ik dan toch het besluit genomen om een afspraak te maken met Maya. Ik was al jaren met mijn gewicht bezig. Af en toe deed ik een poging om te lijnen, maar na een week of drie was ik toch weer terug bij mijn oude eetpatroon.

Nadat mijn schoonzus met succes en met behulp van Maya was afgevallen had ik het besluit genomen een afspraak te maken.
Het intakegesprek was een fijn gesprek  en ik had er zin in: Kom maar op!!

Het grote voordeel  van de methode van Maya is dat je nog steeds af en toe minder gezonde voeding mag eten, maar hou er de dag ervoor en de dag erna rekening mee. Zo hebben we in de zomer van 2012 geregeld lekker gebarbecued.  Met een lekker stukje kip en lekkere salade á la Maya..  

Ik keek uit naar de wekelijkse weegmomenten bij Maya. Altijd spannend of er iets af was of niet. Ook de gesprekken met Maya deden me goed en stimuleerden me om door te gaan! Gemiddeld was er elke week ongeveer een kilo af. De ene week wat meer  en de andere week wat minder. Er is zelfs een week geweest dat er een paar ons bij was, maar na een peptalk van Maya was dit de week erna dik goedgemaakt!

Eind september  had ik mijn doel bereikt, ik was in totaal 13 kilo afgevallen en wat voelde ik me goed!!
Ook de complimenten van vrienden en bekenden deden me erg goed. Eén ding is zeker: Ik wil nooit meer terug naar mijn oude gewicht.

Nu is het februari 2013 en ik heb vandaag mijn laatste weegmoment bij Maya. Ik weeg mezelf wekelijks thuis  en ik blijf zo op gewicht. Ik heb nu een ander, lekker  en gezonder eetpatroon dankzij Maya!!!

Maya bedankt!!

Lieke van den Einden

Stevensbeek, Februari 2013
Politiemedewerkster,  27 jaar                

Twitter-nieuws


Follow MayaMerrington on Twitter